Különleges újdonságokkal pakolták tele a kicsi, 10.8 colos laptopot, ami érintőkijelzővel és teljesen hátra hajtható megjelenítővel rendelkezik.

A CHUWI MiniBook X azoknak készült, akinek elég egy könnyű és kicsi laptop a munkához és a szórakozáshoz. Erre találták ki a CHUWI MiniBook X modellt, hogy azokat a feladatokat, amiket nem tudunk elvégezni a mobil eszközeinken, arra egy megfizethető alternatívát kínáljon.

A CHUWI MiniBook X kicsi, a 10.8 colos kijelző 2560 x 1600 pixele pedig a kategóriában óriási dolognak számít. Ahogyan az is, hogy az előlapi kamerát a kijelző felső részébe integrálták.

A kis gép csak 0.91 kilogrammot nyom és a legvastagabb pontján is csak 17 milliméter vastag. A processzora egy 10nm-en készült 11th Intel Celeron 5100, ami alap órajelen 1.1GHz-en üzemel, cserébe keveset fogyaszt. Ha nagyobb számításra lenne szükség, akkor az órajele maximálisan 2.8GHz-re emelkedhet.

Memóriafronton 12GB RAM-mal támogatták meg a gép működését, a belső tárhely mérete egy 512GB-os SSD. A CHUWI MiniBook X billentyűzete angol gombkiosztással rendelkezik. A laptop oldalain megtaláljuk a fülhallgató és két USB-C csatlakozókat is. A CHUWI MiniBook X Windows 10 operációs rendszert futtat. Így a Windows Update szolgáltatásból percek alatt letölthetjük a gépre a magyar nyelvi csomagot, de frissíthető a Windows 11 rendszerre. A CHUWI MiniBook X jelenleg, amíg az akció tart 419$-os áron vásárolható meg. Az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhetitek meg.

A CHUWI MiniBook X laptopot itt találod meg

Kupon: BG5966e3

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás