A DERE MBook M11 fényes piros színben is megjelent, kedvezmény kódunk is van hozzá, az európai (CZ) raktárból pedig áfa és vámmentesen rendelheted meg azt kedvesednek.

DERE MBook M11

Kupon: BGd16c28

DERE MBook M11 teljes értékű és méretű laptop numerikus gombsorral kiegészítve, 15.6 colos 1920×1080 pixeles megjelenítőjével.

A kis gép csak 1.67 kilogrammot, a processzora egy 10nm-en készült Intel Celeron N5095, ami alap órajelen 2.0GHz-en üzemel, cserébe keveset fogyaszt, beéri 15W-tal is. Ha nagyobb számításra lenne szükség, akkor a 10nm-es gyártástechnológiával készített processzor órajele maximálisan 2.9GHz-re emelkedhet.

Memóriafronton 12GB DDR4 RAM-mal támogatták meg a gép működését, a belső tárhely mérete egy 256GB-os M.2 SSD, hogy gyorsan töltsön be az összes alkalmazás és ezt akár ki is cserélheted egy nagyobb méretűre meghajtóra. Aki az olcsó tárhelybővítés mellett dönt, azoknak jó hír, hogy a laptop maximálisan 128GB-os microSD memóriakártyát támogat. Így akár egy ilyen modullal is megtoldhatjuk a belső tárhely méretét.

A DERE MBook M11 billentyűzete teljes méretű, nem lettek összenyomva a gombok és háttérvilágítással is rendelkeznek. Az angol kiosztású billentyűzet alatt egy méretes gesztusvezérlésre is alkalmas egérpad kapott helyet. A laptop oldalain megtaláljuk a MiniHDMI kimenetet, két USB 3.0 csatlakozót, fülhallgató és microSD kártyanyílást is.

A biztonságunkról a touchpad feletti ujjlenyomat olvasó szenzor felel.

A DERE MBook M11 Windows 10 operációs rendszert futtat. Így a Windows Update szolgáltatásból percek alatt letölthetjük a gépre a magyar nyelvi csomagot, de később frissíthető majd Windows 11 rendszerre is.

Az MBook M11 359$-os áron vásárolható meg a kedvezmény kuponnal az európai, áfa és vámmentes CZ raktárból.

DERE MBook M11

Kupon: BGd16c28

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás