A 30 colos Xiaomi monitorinál már érezhetjük a “wow” faktort, hiszen a 200 hertzes ívelt kijelző már 200Hz-es képfrissítéssel rendelkezik.

Az Xiaomi Redmi RMMNT30HFCW modell már DisplayPort 1.2 és HDMI 1.4-ből két csatlakozóval is rendelkezik.  Az ívelt kijelző 300 nites fényerővel rendelkezik, kontrasztaránya 3000:1. Az IPS panel 2560 x 1080 pixeles felbontást kapott, maximális képfrissítése pedig 200Hz, illetve támogatja az AMD FreeSync technológiát és 4ms válaszidővel rendelkezik.

Csökkentett kékfény szinttel rendelkezik és különböző játékmódokra optimalizált beállításokkal is ellátták. Az új Xiaomi Redmi RMMNT30HFCW monitor 489.99$-ba kerül ami az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az új Xiaomi monitor

Kupon: BGc1186a

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás