A BlitzWolf® BW-HDC3 USB-C kábel 1 méter hosszúsággal, harisnyázott borítással, 100W-os töltéssel és 4K képátvitellel!

Teszt

Az újabb laptopokhoz tökéletes, hiszen az energiaátvitel mellett akár képátvitelre is használhatjuk ugyanazt az egy kábelt, így a laptopunkat egy monitorra is ráköthetjük. A harisnyázott kábel csak 7.99$-ba kerül, a 3000 forintos ár pedig nem sok érte.

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

Az 1 méteres hosszúságú kábel harisnyázott borítást kapott, hogy ne csak tartós, de flexibilis és csavarodásmentes is legyen. Az USB3.1 Gen2 szabványnak köszönhetően képes a már említett 100 watt (20V/5A), illetve a 3840×2160 @ 60HZ 4K képátvitelre is. Az univerzális USB-C portnak hála mobiltelefonnal, laptoppal, asztali számítógéppel, táblagéppel is használható, az ára pedig tökéletes az alacsony 7.99$-os árcédulának köszönhetően.

A BlitzWolf® BW-HDC3 kábelt itt találod meg

Kupon:BG6d668f

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás