A KUU A8S PRO idehaza még nem túl ismert név. Ám, ha valóban olcsón kell beszerezni egy teljes értékű 15.6 colos laptopot, akkor a 279$-os jószág európai raktárból valóban jó választás.

A KUU A8S PRO teljes értékű billentyűzetet kapott, azaz találunk rajta numerikus gombokat is, ám a klaviatúra angol kiosztást használ. A laptop a legvékonyabb részén 22 milliméter magas, a 15.6 colos megjelenítője 1920 x 1080 pixeles felbontást kapott, felette egy 2 megapixeles kamera is található.

Memóriából 8GB DDR RAM-ot kapunk, a tárhelye egy 256GB-os M.2 SSD meghajtó. Processzora egy keveset fogyasztó Intel Celeron J4125 CPU, ami 4MB cache-el rendelkezik és 10 wattal is beéri. 4 magot kapunk, a processzor alap órajele 2.0GHz, ami 2.7GHz-ig skálázódhat.

Sztereó hangszórókat kapunk, oldalt pedig 2 darab USB3.0, 3.5 milliméteres fülhallgató, HDMI, LAN és tápcsatlakozót találunk. A KUU A8S PRO európai raktárból rendelhető meg, így áfa/vámmentesen érkezik meg hozzátok 279$-os bevezető áron

A KUU A8S PRO laptopot itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás