A Geekbuying akciójában tollat, vezeték nélküli billentyűt, tokot és sok más kiegészítőt is ingyen adnak, ha Alldocube iPlay 40 Pro táblagépet vásárolsz.

A Teclast T40 Plus nemrég újított egy vékony kerettel rendelkező modellel, válaszul az Alldocube is kiadta az iPlay 40 legújabb modelljét, ami a Pro nevet viseli. Az Alldocube iPlay 40 Pro 10.4 colos kijelzővel rendelkezik, ami IPS technológiát használ, felbontása 2K, azaz 2000 x 1200 pixeles felbontású.

A gép ugyanazt a CPU-t használja, amit a Teclast T40 Plus is. Az A 8 magos UNISOC T618 processzor maximálisan 2GHz-es órajelre képes. Memóriából 8 gigabájt memóriát kapunk, a tárhelye 256GB-os, amin szinte mindenünk elférhet.

Használhatunk SIM kártyát is, hiszen 4G támogatást is kapott és navigációra is alkalmas a GPS, Beidou, Galileo, Glonass műholdaknak köszönhetően. Bluetooth 5.0 és 802.11 ac/a/b/g/n 2.4GHz/5GHz a repertoár részét képezi. Az előlapon 5, a hátlapon pedig 8 megapixeles kamera található.

A fém házban 4 hangszóró is található, az akkumulátora 6200mAh kapacitású, amivel 7 óra online és 10 óra offline videózást hozhatunk ki belőle. Az új Alldocube iPlay 40 Pro az első 30 vásárlónak 199$-ba kerül, amit az európai (Germany) raktárból áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

Alldocube iPlay 40 Pro

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás