A Tronsmart Studio a gyártó egyik újabb kisméretű hangszórója, ami 30W zenei teljesítménnyel rendelkezik és emellett nagyon jutányos áron juthattok hozzá, a kuponnal csak 30$-ba kerül!

A Tronsmart Element T2 Plus csak 20 wattos volt, de az is kellő mennyiségű hangerővel rendelkezett. Így a Studio-ban biztos nem fogunk csalódni, ha egy kisebb méretű versenyzőt választanánk.

Az új hangszóró Bluetooth 5.0 kapcsolattal rendelkezik. IPX4 védettséget kapott, hogy a fröccsenő víznek is ellenálljon, a hatótáv a Bluetooth szabványnak köszönhetően maximum 10 méter lehet és támogatja a A2DP/SBC/AAC protokollokat is.

A 206.5 x 70 x 58mm méretű hangszóró Siri és Google asszisztens kompatibilis. A telefonos alkalmazással a hangszínt is személyre szabhatjuk. Az alumínium házban 2.1-es leosztással kerültek a hangszórók, hogy a mély és magas hangok is megjelenhessenek.

A 2000mAh kapacitású akkumulátorával 15 órányi lejátszás érhető el vele, amit az USB-C porton keresztül újra feltölthetünk. A kedvezmény kóddal olcsóbban vásárolható meg a Tronsmart Studio, akár az európai áfa és vámmentes (Germany) raktárból is.

Tronsmart Studio 30 wattos hangszóró

Kupon:6D76G3UX

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

 

Megosztás

Hozzászólás