A CHUWI FreeBook 360° már Windows 11 rendszerrel érkezik. Laptopként és táblagépként is használhatod, így az egyik legjobb megoldás munkára és szórakozásra egyaránt.

A FreeBook 360° modell egy utazásra tökéletesen alkalmas 13.5 colos laptop, aminek a használatát a 360 fokban hátrahajtható érintőkijelző is segíti. Így nem csak laptopként, hanem táblagépként is használható!

A különlegessége nem csak a 2256×1504 felbontású IPS kijelzőjében rejlik, ami érintésérzékeny, hanem 360 fokban a laptop hátuljára hajtható. Így akár táblagépként is használható, ami megkönnyíti a munkát és a tartalomfogyasztást nem csak egy hosszabb úton, de otthon is.

A hardveres alapot az Intel Gemini Lake N5100 processzor adja. Az alacsony fogyasztású processzor négy maggal rendelkezik, alapórajele 1.1GHz, ami maximálisan 2.8GHz-ig növekedhet. Kis gép ellenére igencsak impozáns a memória és tárhely mérete, hiszen 12GB LPDDR4 memóriát kapunk. A belső tárhely mérete 512GB, amit egy SSD szolgáltat, így a sebességre sem lehet panaszunk.

A kis laptop teljes egészében fém borítást kapott. A laptop mérete 30.00 x 26.74 x 1.72 centiméter, a súlya pedig 1.3 kilogramm. Vezeték nélküli kapcsolatok közül kapunk 2.4 és 5GHz-es WiFi-t és 5.1 verziójú Bluetooth-t. Csatlakozókból 3x USB-C, amin keresztül tölthetjük is a laptopot és fülhallgató csatlakozót kapunk.

A laptopon Windows 10 operációs rendszer fut, de eze frissíthető lesz az új Windows 11 rendszerre is. A CHUWI FreeBook 360° akkumulátora 5000mAh kapacitású. Angol nyelvű billentyűzetkiosztással rendelkezik, de szerencsére ez matricával magyarosítható. Az új laptop most jobban megéri, mint az elődje, mert az előrendelői akcióban olcsóbb, 505$-ba kerül. Az EU Piority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelheted meg.

CHUWI FreeBook 360° laptop

Kupon:tRaDetRaCKeR

8wEbgaInS5

pROMo8cuPoN

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás