A KUU FLEXONES YOGA laptopra hiánypótló termékként is tekinthetünk. Újgenerációs Intel i3 processzort kapott, Windows 11 rendszert futtat és táblagépként is használható.

Hiába a könnyen hordozható kis méret, a 14.1 colos kijelzője 1920×1080 pixeles felbontással rendelkezik, de a meglepetés nem ez, hanem az érintésérzékeny panel, amit teljesen hátra hajthatunk. Ezzel pedig a laptop egy méretes táblagépként használható.

A KUU FLEXONES YOGA 8GB memória/512GB-os SSD meghajtóval érkezik, előtelepített Windows 11 rendszerrel. Processzorból egy I11. generációs Intel Core i3-1115G4 hajtja meg, ami 3GHz-es, de ez akár 4.1GHz-ig is emelkedhet.

A háttérvilágítással rendelkező billentyűzete angol kiosztással rendelkezik, ahogyan ezt már megszokhattuk a külföldről vásárolható gépek esetében. Szerencsére a biztonságra is figyeltek, így a touchpad felett egy ujjlenyomat olvasó szenzort is elhelyeztek, hogy így jelentkezzünk be a rendszerbe. A vékony fém házas gép a legvastagabb pontján is csak 16.6 milliméter vastag.

Csatlakozó fronton kapunk USB 3.0 portot, microSD kártyafoglalatot, USB Type-C portot, fülhallgató kimenetet is. Ezek mellett felvértezték Bluetooth 4.2 modullal és kétcsatornás, 2.4 és 5GHz-et is támogató WiFi-vel, hangszóróból pedig sztereó párost kapott. A KUU FLEXONES YOGA ultrabook európai raktárból vásárolható meg, a szállítás ingyenes. A kedvezmény kóddal 494$-ba kerül a táblagépként is használható i3-as laptop.

KUU FLEXONES YOGA ultrabook

🔹Kupon :6DTWCBPY

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás