BlitzWolf-SML1 okos tükör beépített hangulat, smink világítással és pára mentes borítással

A BlitzWolf rengeteg újdonságot tett le az asztalra, a legújabb termékük pedig egy tükör, ami páramentes borítással, nagyító funkcióval és érintésérzékeny, üvegbe épített világítás kapcsoltóval is rendelkezik.

A több méretben választható és európai raktárból rendelhető tükör maximum 30 wattot fogyaszt. De ezért az energiáért cserébe teljesen körbe világítja az üvegfelületet. Függőlegesen és vízszintesen is felhelyezhetjük és az üveglap síkjában egy nagyításra szolgáló sminktükör is helyet kapott. Ezek alatt találjuk meg a lámpa érintésérzékeny gombjait, amivel a fény színhőmérsékletét is szabályozhatjuk.

A BlitzWolf-SML1 okos tükör a CZ európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg és a kedvezmény kóddal a végösszegből is spórolhatsz.

🔹Kupon :BGBWMIR1

BlitzWolf-SML1 okos tükör

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás