A TOPSHAK egyre több eszközzel segíti a ház körüli munkát. Az egyik újabb modelljük egy elektromos ágaprító, ami 2800 watt teljesítményű motorral rendelkezik.

A beépített 60 literes tartályába tekintélyes méretű aprított anyag fér be, így könnyedén feldarabolhatjuk a levágott gallyakat ágakat, hogy aztán komposztáljuk vagy mulcsként használjuk majd fel vagy elvitessük a zöldhulladékkal.

A kerekének köszönhetően sokkal könnyebben szállítható, az európai raktárból (CZ vagy PL) áfa és vámmentes, a kedvezmény kóddal pedig sokkal olcsóbb, csak 89$-ba kerül.

TOPSHAK TS-WS2 elektromos ágaprító

Kupon: BGaae0fc

Vagy itt az olcsóbb WS1 modell

Kupon:BG1c3e61

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás