A BlitzWolf® BW-HDC3 rácáfol a társakra, hiszen még mindig kevés az az univerzális USB-C kábel, amit mindenre használunk. Erre ad megoldást a HDC3, ami nem csak 100W töltésre, de 4K kép és hangátvitelre is használható.

BlitzWolf® BW-HDC3 100W 4K USB-C kábel_

A korábban beszerzett Apple MacBook Air laptopomhoz jó, ha van egy univerzális kábelem, amivel tölthetem is azt, de asztali gépként használva, a monitoromra is ráköthetem. Ezt pedig sajnos nem tudja a gyári Apple kábel. A BlitzWolf® BW-HDC3 szerencsére nem drága és ami kellemesen meglepett, hogy európai raktárból is megrendelhettem. A 3500 forintos ára miatt egy olyan vétel volt, hogy hiba lett volna elszalasztani ezt a lehetőséget.

A gyári hófehér Apple kábel letisztult egyénisége mellett teljesen más a BlitzWolf feketére festett, harisnyázott kábele. Az 1 méter 100 wattos kábele természetesen nem csak laptophoz, hanem mobiltelefonhoz, táblagéphez, illetve minden olyan eszközhöz is használható, amin adathoz szeretnénk hozzáférni egyik eszköztől a másikig (480Mbps) vagy csak egy átlagnál hosszabb töltőkábelre van szükségünk. Ezzel feltölthetem az OPPO fülhallgatómat, elektromos cigarettámat is és a laptopomat is.

Egyszerű az eddigi pár hetes használati idő után is tartósnak bizonyultak és azt hiszem, ez a jövőben is így fog maradni. A kábel szerencsére kellően flexibilis, de vastagabb, mint a szokásos USB-C kábelek. Ennek meg is van a miértje, hiszen ez videóátvitelre is alkalmas. A fej és a vezeték között pedig a kábeltörés elkerülése érdekében gumírozott toldást kapunk. A BlitzWolf E-Marker IC chipjének köszönhetően úgy képes kommunikálni a hozzá csatlakoztatott eszközökkel, hogy a gyorstöltést támogatva egészen akár 20V/5A áramerősséget is képes legyen áramoltatni.

Sajnos egyetlen egy 100W teljesítmény felvételű eszközzel sem rendelkezem, de 60 wattal tölthető BlitzWolf power bankom van, így ez is segítség volt a teszt alatt az Apple MacBook Air mellett. A laptopnál töltési időben nem éreztem változást és a rendszer sem panaszkodott, hogy nem eredeti kábelt használnék (bár nincs róla információm, hogy a MacBook USB-C kábelek is el lennének látva az Apple féle MFI-hez hasonló tanúsítvánnyal).

A 20000mAh kapacitású 60 wattal tölthető power bankot 20%-ra merítettem és a nagy teljesítményt leadó Baseus töltőadapterre kötöttem rá. Meglepetésemre a töltés gyorsan végbe ment. 20-ról 100%-ra csak kereken 1 órára volt szükség és a külső akkumulátor fel is töltődött.

BlitzWolf® BW-HDC3 100W 4K USB-C kábel_-2

Kipróbáltam a képátvitelt is, amiből a 21:9-es monitorom 2560 x 1080 pixeles felbontást támogat, amiben nem volt hiba. A monitorom sajnos nem az a modell, ami a laptopot teljes mértékben tölteni is tudja, mert csak 8W-ot ad le az USB-C portján. De látható, hogy nem csak képátvitelre, de a monitorból akár laptop töltésre is használható a kábel. A vezeték csatlakoztatása után azonnal kiterjeszthettem az asztalomat a másodlagos monitorra. De a BlitzWolf kábele 3840×2160 @60HZ felbontást is támogat.

BlitzWolf® BW-HDC3 100W 4K USB-C kábel_-3

A próba időszak alatt nem találtam semmi kivetnivalót a BlitzWolf kábelében. Olyan, amilyenre számítottam, jól teljesített. Akár utazáshoz tartalékként vagy netán elsődleges kábelként is jól megállja a helyét. Az 1 méter hosszúságú kábel multifunkcionalitásának köszönhetően elég csak egy kábelt használnunk a töltéshez és az adatátvitelhez. Végszóként csak azt tudnám megemlíteni, hogy tökéletes választás ez a vezeték, ami akár 100 wattot is képes leadni a tölteni kívánt terméknek, egyáltalán nem drága, 4K képátvitelre is alkalmas és az európai raktárból pedig áfa és vámmentesen rendelheted meg.

BlitzWolf® BW-HDC3 100W, 4K kábel

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás