A KROAK SP-06 200W nem más, mint egy összecsukható napelem, így a több napos családi táborozás, pecázás, sátorozás alatt is mindig lesz energiánk, hogy feltöltsük a telefonjainkat és táblagépünket.

Az összecsukható szolár panel becsukva pedig 55×41.5×4.5 centiméter, ám kinyitva már közel két méter hosszúságú 188×50.5×0.4 centiméter méretű. Ez pedig már kellő felületet biztosít ahhoz, hogy összegyűjtsük a nap sugarait, ami beépített USB, USB-C és DC csatlakozóval is rendelkezik.

  • A 200W-os napelem egyik USB-A portján maximum 5V/3A=max.15W,
  • a másik USB-A portján 5V/3A, 9V/3A, 12V/1.5A=max.27W,
  • USB-C portján pedig 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A 20V/3A=max.60W-ot képes leadni.

Így egyszerre akár több eszközt is tölthetünk róla, ha épp nem esik az eső és napsütéses időnk van. Ám az eső sem tesz benne kárt, mert úgy lett kialakítva, hogy ha véletlenül kint hagynánk a szabadban, ne menjen tökre egy nyári záportól.

A DC portjáról akár nagyobb teljesítményfelvételű eszközöket is elláthatunk vele energiával, akár egy méretes akkumulátort is, ami estére elegendő energiát biztosít majd a számunkra 19.8V/7.58A=150W. Utóbbi teljesítmény valószínűleg névleges kapacitás, amit egy 200 wattos napelemből ki lehet hozni, az körülbelül 50 watt. A KROAK SP-06 nem olcsó, de vele energiához juthatunk akkor is, ha nincs a közelben semmi sem.

A KROAK SP-06 174$-ba kerül a kedvezmény kóddal a Bangood európai (ES) raktárából, ahonnan áfa és vámmentesen rendelheted meg

Kupon:BG14ca73  

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás