A KONKA F2 masszázspisztolya különböző funkciókra képes, amivel izomlázat is kellemesebbé tehetjük, de egyúttal képes ellazítani az izmokat segíthet relaxálni és természetesen kellemesen masszírozni is.

18 különböző sebesség funkcióval rendelkezik és szám szerint 8 különböző fejet is kapunk hozzá, amivel a felső, alsó végtagokat, talp, fenék, hát, has masszírozására is alkalmas lehet. A KONKA F2 könnyű, csak 0.67 kilogrammot nyom, így hosszabb távon sem kényelmetlen a kézben tartani.

Az LCD kijelzővel ellátott masszázspisztollyal könnyedén beállíthatók a kívánt programok és azok erősségei is és leolvasható az 1800mAh kapacitású akkumulátorának kapacitása is. Az egy feltöltéssel elérhető használati idő akár 10 óra is lehet, a motor igen erős, akár 18 kilogrammnyi súlynak megfelelő nyomást is ki tud fejteni, ha arra lenne szükség. A kedvezmény kóddal 60$-ba kerül, az áfa és vámmentes szállításhoz itt is az EU Priority Line opciót válaszd.

KONKA F2 masszázspisztoly

🔹Kupon : BG37eae3

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás