Az Eleglide T1 széria kiválóan alkalmas a városi használatra, ahol az elektromos hajtás hatótávot segít növelni. Túrázáshoz pedig a rázósabb emelkedőkön jöhet jól a plusz elektromos segítség.

Két modellt mutatott be a gyártó, az egyik a T1 a férfiak, a másik a T1 step-thru modell a női vásárlókat célozza meg. Ez a váz középső vízszintes merevítésében különbözik, hogy a hölgyek könnyebben fel tudjanak szállni a kétkerekűre, minden másban megegyezik a két modell.

Az Eleglide T1 és T1 step-thru is 27.5 colos kerekekkel rendelkezik. Beépített akkumulátorának köszönhetően tisztán elektromos üzemmódban akár 50 kilométert is megtehetünk.

A 27.5 colos kerekeinek köszönhetően nem csak a városban használható, hanem akár a nehezebb terepekre is kimerészkedhetünk vele. A városban való közlekedés és túrázáskor is jól jön a hátul található csomagtartó, ahová felerősíthetjük a táskánkat

Természetesen elöl teleszkópokat találunk, a 250W teljesítményű motor erejének optimális kihasználására váltót is kapunk. A 12.5Ah kapacitású akkumulátor segítségével, azaz a tekerés mellett egy kis elektromos rásegítéssel akár 100 kilométert is megtehetünk egy feltöltéssel. Tisztán elektromos módban maximum 50 kilométert tehetünk meg vele.

A kormányon az első és hátsó tárcsafékkel rendelkező kerekek fékkarját találjuk. A sebességváltó karok között egy kijelzővel is ellátott fedélzeti computert kapunk, ami kijelzi a pillanatnyi sebességünket, a megtett távolságot és az akkumulátor kapacitását. A kerékpár beépített első és hátsó ledes lámpával is rendelkezik. A Geekbuying webáruháznak köszönhetően nem kínai, hanem európai raktárból rendelhető a Eleglide T1 és T1 step-thru elektromos kerékpár. Így áfa és vámmentesen, ingyenes és rövid szállítási idővel rendelhető meg az elektromos kerékpár.

Eleglide T1 férfiknak

Kupon:6APM60US

Eleglide T1 nőknek

Kupon:6APM9TSG

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás