A BlitzWolf BW-OLT3 lámpát csak fel kell erősíteni a falra és máris működik. Nincs szükség kábelezésre, hiszen az energiát a napból nyeri, a működéséhez mozgás és fényérzékelő szenzorral is ellátták.

A BlitzWolf BW-OLT1 nálunk is járt, most a kisebb verzióból egy csomagban két lámpát is kapunk. Az egyenként 32 leddel ellátott BW-OLT3 a nap energiáját használva képes feltölteni a beépített 1200mAh kapacitású akkumulátorát.

A 13.3 x 11 x 5 centiméteres lámpák 6500K fok színhőmérsékletet tudnak és 200Lm fényerősséggel rendelkeznek. Beépített fény és mozgásértékeléssel rendelkeznek, így csak akkor kapcsolnak be, ha már annyira besötétedne, hogy az valóban szükséges lenne, így energiát takarít meg.

Maximálisan 8 méter távolságból képes mozgást érzékelni, így ha például hazatérünk, a lámpa automatikusan felkapcsol, hogy világítson nekünk. Nincs szükség külön kapcsolókra, kábelekre, csak fel kell csavarozni és már használhatjuk is. A kuponnal 18.99$-ba kerül a két lámpa.

A két darabos BlitzWolf BW-OLT3 napelemes lámpát itt találod meg

🔹Kupon : BGHU2100  

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás