A BlitzWolf BW-KB0 modellel ismét egy gamer billentyűzettel jelentkezett a BlitzWolf, ami blue, brown és red switch-ekkel is választható.

A BlitzWolf BW-KB0 mechanikus gamer billentyűzet

A mechanikus billentyűzet különlegessége, hogy nem csak vezetékes, de a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően vezeték nélküli eszközként is használhatjuk.

Ahogyan a legtöbb ilyen billentyűzet, a BlitzWolf BW-KB0 is nemzetközi gombkiosztást kapott, így az ékezetes karakterekről le kell mondanunk. A 29 x 9.5 x 3.5 centiméteres méretével egyáltalán nem mondható nagynak, egy átlagos billentyűzet méretének háromnegyedével rendelkezik. Ez többek között a numerikus karakterek mellőzésének köszönhető.

A 61 gombos gamer billentyűzet RGB világítást kapott, aminek megjelenését változtathatjuk. A billentyűzet a membrános modellekhez képest sokkal időtállóbb. Win7/Win8/Win10/Android/IOS és MAC rendszerekkel is kompatibilis. 20 különféle világítást típust állíthatunk be és a gombok programozhatók is.

A BW-KB0 fehér és fekete színben is választható, de még arra is lehetőség van, hogy a Gateron mechanikus kapcsolók színét is megválasszuk, így OUTEMU blue, brown és red switch-ekkel BlitzWolf BW-KB0 is rendelhető mindkét modell. Beépített 1900mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően vezeték nélküli módban is használható a Bluetooth 5.0 kapcsolat által. Így akár számítógéphez, laptophoz, táblagéphez, TV okosítóhoz is használható. De az USB Type-C kábelnek köszönhetően vezetékes módban is gépelhetünk vagy játszhatunk rajta.

A BlitzWolf BW-KB0 mechanikus gamer billentyűzet 42.99$-ért (15.700 forintért) vásárolható meg, az EU Priority Line szállítást választva pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A BlitzWolf BW-KB0 mechanikus gamer billentyűzetet itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás