A sokak által kedvelt, padló súrolására is alkalmas Roborock S7 robotporszívó mellé most egy Xiaomi TV Stick jár.

Az előd modellekhez képest megnövelt szívóerővel érkezik, így már megszokott 2-2.2 Kpa helyett már 2500Pa az a teljesítmény, amivel porszívózni képes. Megnövelt portartállyal rendelkezik, ami már 470 milliliteres kapacitású, illetve nőtt a folyadéktartályának mérete is, aminek köszönhetően fel is moshatunk vele, ez 300 milliliteresre nőtt.

A porszívót felkészítették a Roborock Auto-Empty Dock kezelésére is. A külön megvásárolható kiegészítőnek köszönhetően nem kell kiürítenünk a porszívó tartályát, hanem ez a dokkoló egyaránt szolgál majd az akkumulátor töltésére és a porszívó portartályának kiürítésére is.

Roborock S7 dock

Odaragadt szennyeződések tisztítása

Egyedülálló módon a Roborock S7 felmosója vibrációs funkcióval rendelkezik, amely oldalirányban 3000 mozgás/perc rezgéssel képes szó szerint felsikálni a padlót. Ez eddig nem létező funckió volt a Roborock széria esetében is. De most már egy odaszáradt kávéfolt sem okoz gondot a takarító robotnak.

Roborock S7 sonic mopping

A felmosó moppal történő porszívózás hátránya az volt, hogy nagy segítség, ha a porszívó porszívózás közben fel is mos, de ez könnyen nedvessé teszhette a szőnyegeket. A Roborock S7 megtanulja, hogy a lakásban hol rendelkezünk szőnyeggel és ezeknél a részeknél automatikusan felemeli a felmosó fejet, hogy ne vizezze össze a szőnyegünket.

Teljesen új forgó, szőnyegtisztító gumi kefét kapott, aminek foglalata flexibilisen képes mozogni, hogy a lehető legjobban távolítsa el a szálak közül a szennyeződést és továbbítsa azt a szívófej felé.

Roborock S7 sonic map

Természetesen megmaradt a LiDAR szenzoros szoba feltérképezés, aminek köszönhetően szabályokat állíthatunk be, hogy hol, hogyan takarítson. A dolga végeztével automatikusan visszaáll a dokkolóra, hogy feltöltse az akkumulátorát. A telefonos alkalmazás segítségével pedig akár távolról is vezérelhetjük, hogy kitakarítson, mire hazaérünk. A Roborock S7 a kuponnal, európai raktárból 484$-ért rendelhető meg, de ezért az árért cserébe áfa és vámmentesen érkezik meg hozzánk.

Roborock S7 robotporszívó

🔹Kupon : AAECEA64E947

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás