A BlitzWolf BW-NET5 olyan laptopkhoz, asztali számítógépekhez használható, amiket még nem láttak el WiFi vevővel. Ez főleg az asztali számítógépet használóknak lehet egyszerű megoldás, hogy a gép megbontása nélkül egy USB vevő segítségével vezeték nélküli internethez juthassanak.

BlitzWolf BW-NET5_ BlitzWolf BW-NET5_-2

A NET5 modul egy egyszerű műanyag csomagban érkezik, még leírást sem tartalmaz, az eszköz a Linux és Windows XP, 7, 8, 10 rendszerekkel és várhatóan a legújabb Windows 11-el is kompatibilis.

BlitzWolf BW-NET5_-4

Az USB vevő 15 grammot nyom, mérete 29×14.4×6 milliméteres, a tetején lévő WiFi jel mögött egy visszajelző LED lapul, ami a hálózat használata közben vizuális visszajelzéssel ad információt a működéséről.

BlitzWolf BW-NET5_-6

A pár éve tesztelt és még most is használt Windows 10-es laptopom azonnal felismerte a modult és máris használatba vehettük a 2.4Ghz-en működő vevőt, ami a IEEE 802.11b/g, IEEE 802.11n hálózaton működik. Az elérhető legnagyobb sebesség 300Mbps lehet, a gigabites letöltéssel és 25Mbps feltöltéssel rendelkező netemmel próbáltam ki és indítottam el jó pár teszt mérést használat közben. 141Mbps letöltési sebességet mértem, a feltöltés pedig 27Mbps volt. Ezzel a tempóval még ha nem is a miénk lesz a leggyorsabb letöltési sebesség a világon, de még így is teljesen elegendő ahhoz, hogy FullHD YouTube videókat nézzünk, online zenét hallgassunk vagy fájlokat töltsünk fel vagy le az internetről.

A kis BlitzWolf BW-NET5 USB WiFi adapter jó szolgálatot tett, így meg is fog maradni a fiókban, ha egy asztali gépet kell egyszerű módon a netre kötni, akkor mindig kéznél legyen. Szerencsére az ára sem magas, spanyolországi raktárból 9.99$-ba kerül.

A BlitzWolf BW-NET5 USB WiFi Adaptert itt találod meg

Itt további hasonló kiegészítőket találsz

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás