Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Olcsó Win 11-es laptop, pendrive, okosra és sok minden más is.

ALLDOCUBE GTBook Windows 11 rendszerrel

A 14.1 colos Alldocube GTBook már a legfrissebb Microsoft operációs rendszerrel érkezik. A négy magos Intel Jasper Lake N5100 CPU alap órajele 1.1GHz, így igazán energiatakarékos, de ez akár 2.8GHz-re is emelkedhet.

Memóriából 12GB LPDDR4X RAM-ot kapott, így ez is megfelelő méretű, hogy ne kelljen a bővítésre gondolnunk. A belső tárhelye egy 256GB-os SSD meghajtó, így a sebességgel sem lesz gondunk. Ezt úgy oldották meg, hogy akár magunk is bővíthetjük egy nagyobb kapacitású modellre.

A háttérvilágítással rendelkező billentyűzet angol kiosztást kapott, ahogyan ez lenni szokott. A laptopot két hangszóróval szerelték fel. WiFi 6 és Bluetooth 5.1-et is kapott, a 14.1 colos kijelzője pedig 1920×1080 pixeles felbontással rendelkezik. csatlakozók közül USB3.0, USB-C, jack, microSD portokat is kapunk. A laptop európai raktárból (CZ) áfa és vámmentesen rendelhető meg, amihez kedvezmény kódunk is van.

ALLDOCUBE GTBook Windows 11 rendszerrel

🔹Kupon:BG951679

___________________________________________________

Xiaomi 2-in1 pendrive

Megmaradt az ezüst színű alumínium ház, amelynek elülső részén az USB-A csatlakozó található, hátul a könnyű hordozhatósághoz való, felakasztható rész. A pendrive-ot félbe hajtva bújuk elő az USB-C csatlakozó, amivel így könnyedén használható bárminemű átalakító nélkül táblagéppel, okostelefonnal vagy akár az újabb Apple laptopokkal is.

A 40.2 x 12.2 x 4.6 milliméter méretű meghajtó csak 6.2 grammot nyom. USB 3.2 GEN1 szabványú, amivel az elérhető legnagyobb olvasási sebesség 150mb/s lehet. A 64GB-os modell a kedvezmény kóddal 26$-ba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

Xiaomi 2-in1 pendrive

🔹Kupon : BGebea6b

___________________________________________________

KOSPET TANK M1 a strapabíró okosóra

A KOSPET TANK M1 IP69 védettséggel rendelkezik, megerősített házának köszönhetően ellenáll a környezeti behatásoknak. Kijelzője 1.72 colos, ami érintésérzékeny és 280 x 320 pixeles felbontással rendelkezik.

A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően hívás és üzenet értesítésre is használható, de ellátták optikai pulzus, véroxigén és vérnyomásmérővel is. Emellett kalória és lépésszámláló, naptár, időjárás és zenevezérlő funkciókat is kapott.

A 380mAh kapacitású akkumulátora 15 napos üzemidőt és 50 napos készenléti időt tesz lehetővé. A kedvezmény kóddal ez az óra is olcsóbban vásárolható meg.

KOSPET TANK M1 a strapabíró okosóra

🔹Kupon :BG4faf7a

___________________________________________________

BlitzWolf BW-HL4 okosóra

Az óratok mérete 50 x 12 milliméter, a fém szíj 22 milliméter széles, ezzel pedig az új BlitzWolf BW-HL4 okosóra a mérlegen 64 grammot nyom. Érintésérzékeny kijelzőt kapunk, de az óra jobbján két fizikai gomb is helyet kapott a könnyebb navigációért. Hátul mágneses töltőcsatlakozót találunk, illetve egy optikai szenzort, amivel képes mérni a pulzusunkat is. A ház cinkötvözetből készül, míg a szíj rozsdamentes acélból.

BlitzWolf BW-HL4 2

A megjelenítő egy kör alakú, 1.3 colos 240 x 240 pixel felbontású panel. Az óra előnye a telefonálás funkció. Így, ha bluetooth kapcsolaton keresztül összepárosítjuk a telefonunkkal, a hívásokat a vezeték nélküli kapcsolat hatósugarában az óráról is lebonyolíthatjuk. A BlitzWolf BW-HL4 mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül okosórán keresztül kezdeményezhessünk hívásokat.

BlitzWolf BW-HL4 1

Az órát természetesen számos funkcióval látták el, mint például: pulzusmérés, női felhasználóknak cikluskövetés, 10 sportmód, hívás és üzenet értesítés, lépésszámlálás, alvásmonitorozás, stb., hogy csak a fontosabbakat említsük.

BlitzWolf BW-HL4 3

A BlitzWolf BW-HL4 hátlapja alá egy 300 mAh-s akkumulátor került, ami 7 napos normál használatra és 20 napos készenléti időre elegendő. IP67-es védettséggel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kézmosás közben vagy esős napokon is viselhető. A CZ raktárból áfa és vámmentesen rendelhető.

BlitzWolf BW-HL4 okosóra

🔹Kupon : BGfbb7d8

___________________________________________________

TOPSHAK TS-SD1 csiszoló

Európai raktárból rendelhető meg az egyre szélesebb körben ismert TOPSHAK újabb terméke. Az akkumulátoros, olcsó csavarbehajtójukat mi is kipróbáltuk és nekünk nagyon tetszett.

Most egy elektromos csiszolóval jelentkeztek, ami nem akkumulátoros, hanem európai szabványú dugaljjal lett felszerelve és nagyon olcsó lett, a kedvezmény kóddal pedig csak 16$-ba kerül az európai raktárból, ahonnan még a szállítás is ingyenes.

12db csiszolópapír jár hozzá, a 130 watt teljesítményű eszköz 13500rpm tempóra képes, a morzsalék gyűjtéséhez pedig egy műanyag tartállyal is ellátták. Akinek egy kisméretű csiszolóra van szüksége, az a TOPSHAK termékével jól járhat.

TOPSHAK TS-SD1 csiszoló

🔹Kupon :BG1182c4

___________________________________________________

BlitzWolf BW-NF1 nyakba akasztható ventilátor

A nagy nyári melegben a napon vagy az árnyékban hűsölve is jól jöhet a BlitzWolf mini ventilátora. Az akkumulátorral ellátott nyakban hordható modellt egy 1800mAh kapacitású akkumulátorral látták el és három sebességi fokozatot is választhatunk, hogy mennyire szeretnénk lehűteni magunkat.

A pántot tekerni, csavarni is lehet, így bárki beállíthatja a számára megfelelő pozíciót, hogy hova fújja a hűs levegőt a kis lapátokkal rendelkező hordható mini ventilátor. Kedvezmén kódunk is van hozzá, amivel olcsóbban vásárolhatod meg.

BlitzWolf BW-NF1 nyakba akasztható ventilátor

Kupon:BGfded88

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövessminket a Facebook-on.

 

Megosztás

Hozzászólás