A Blackview Tab 6 egy olcsó, fiatalos táblagép, ami GPS-szel, 4G LTE támogatással rendelkezik, a fedélzetén pedig Android 11 rendszer fut.

A 8 colos táblagép kis mérete miatt könnyen befér szinte bármilyen táskába. A kijelző IPS panelt használ, a felbontása 1280 x 800 pixeles. Az Android 11 rendszer meghajtásáért a négy magos UNISOC Tiger T310 processzor felel, ami maximálisan 2.0Ghz-re képes. Memóriából 3GB-ot, míg tárhelyből 32GB-ot kapunk, ami elegendő az alkalmazásoknak, a képeket, filmeket memóriakártyán tárolhatjuk.

Jó hír, hogy GPS+BDS+Glonass+Galilleo kompatibilis helymeghatározással is ellátták, így az autóban egy méretes navigációként is használhatjuk. Ebben a táblagépben már van SIM kártya támogatás is, így a gyors 4G LTE kapcsolat is elérhető általa. 2.4/5GHz-es ac WiFi-t is kapunk és van Bluetooth 5.0 is.

A SIM kártyafoglalat mellett a táblagép kapott 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozót és Type-C portot is, amin keresztül feltölthető a gép 5580mAh kapacitású akkumulátora is. A tanulásra is ideális kis táblagép 2 megapixeles előlapi kamerát kapott a videótelefonálásokhoz, a hátlapon pedig egy 5 megapixeles optika kapott helyet. A kis Blackview Tab 6 táblagép remek árazást kapott, az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Blackview Tab 6 táblagép

Kupon:BGca4a58

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás