Az európai raktáras XMUND XD-T2 összecsukható, így az ágy alá is befér és ha kell, akkor 12 km/h tempóra is képes.

Ha kint rossz idő van, bent a lakásban még így is nyugodtan formában maradhatunk, hiszen nem csak sétálásra, de 1-12km/h kocogásra, futásra képes tempóra is alkalmas a változtatható sebességi fokozatnak köszönhetően a XMUND XD-T2, amit egy vezeték nélküli távirányítóval futás közben is szabályozhatunk.

A gyaloglópad 13 x 51 x 137 centiméteres méretével. Sétához könnyedén használható, futáshoz feltehető a korlát is, amire feltehető a biztonsági zár, ha lelassulnánk, megálljon a futószalag. A bluetooth kapcsolatnak köszönhetően a beépített hangszóróin keresztül a telefonunkról még zenét is hallgathatunk. A mellékelt távvezérlőjével mozgás közben változtathatunk a sebességen. A gyaloglópad maximális terhelhetősége 100 kilogramm. A legkisebb sebesség 1 a legnagyobb pedig 12km/h lehet.

A futófelület mérete 100×40 centiméter, az információt az elöl található LCD kijelzőről olvashatjuk le. A XMUND XD-T2 az európai raktárból 219$-ba (körülbelül 75.000 forintba) kerül a Banggood európai (PL) raktárából. Így áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a sétapadot.

XMUND XD-T2 futópad európai raktárból

Kupon: BGf260ed

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Üdvözlet!
    Szeretnék érdeklődni, tudja- e esetleg valaki, hogy a futószalagot hajtó “zárt csapágyház” milyen típusú? Ha a csapágy tönkre megy a hengerben, milyen csapágyházat vegyek?
    Fél év használat után brutál hangja van a csapágyaknak, futás közben is érezni, ahogy kikoptak.

Hozzászólás