Meghoztuk a legnépszerűbb áprilisi BlitzWolf akciókat. Projektor, monitor és sok minden más is.

BlitzWolf BW-VT2 projektor

BlitzWolf BW-VT2 2A kisméretű BW-VT2 7.2 x 7.2 x 10.6 centiméteres oldalakkal rendelkezik, súlya csupán 400 gramm. A mobilis használathoz még egy belső akkumulátorral is ellátták, amivel így a saját telepéről 1.5 órán át használhatjuk.

A mini projektor 3W teljesítményű hangszórókat kapott, a bementeket nézve kapunk HDMI és USB csatlakozót is, így egy pendrive segítségével lejátszhatjuk róla a:

  • 4K VP9,
  • 4K 10bit 1080P,
  • AVI H.264,
  • DIVX,
  • XVID,
  • rm,
  • WMV,
  • MOV,
  • MP4 (H.264, MPEG, DIVX, XVID),
  • DAT (VCD),
  • VOB (DVD),
  • MPEG, MPG,
  • FL (H.263, H.264),
  • ASF,
  • TS,
  • TP,
  • 3GP fájlokat is.

BlitzWolf BW-VT2 1

Ebben segíti a 2GB rendszermemória és a 16GB tárhely, ami képessé teszi arra, hogy futtassa az Android 9.0 operációs rendszert. A manuális fókusszal rendelkező mini projektor a méretéből adódóan 854×480 pixeles felbontásra képes. Fényereje 150 ANSI Lumen, a kivetíthető kép 40-300 colos lehet, 0.5 és 8 méter közötti maximális távolságból.

BlitzWolf BW-VT2 4

Akár a laptopot, de játékkonzolt vagy szinte bármilyen HDMI kimenettel rendelkező eszközt ráköthetünk, hogy aztán azt egy TV helyett, a falra vetítve nézhessünk. A BlitzWolf BW-VT2 európai szabványú csatlakozóval érkezik, az áfa/vámmentes szállításhoz az EU Priority Line opciót válaszd.

A BlitzWolf BW-VT2 projektor itt találod meg

Kupon: BGALHK387

_____________________________________________________

BlitzWolf BW-FYE15

Egy feltöltéssel akár 4 óra zenehallgatásra is elegendő a fülhallgatók beépített akkumulátorai, amiket a töltőtokba visszahelyezve újra 4 órányi üzemidőre elegendő energiával láthatunk el.

Az ATS3015 chipnek köszönhetően már a Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül használhatjuk, amivel alacsony késleltetés érhető el. Az HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat és SBC, AAC kodekeket is támogató fülhallgató IPX5 védelmet kapott, így mérsékelten vízálló, köszönhető az érintésérzékeny vezérlésnek.

A hangokért nem csak egy, hanem három drivert is kapunk egy oldalra, hogy a lehető legjobban jelenhessenek meg a magas és mély hangok egyaránt, amivel jobb hangminőség érhető el.

A BlitzWolf BW-FYE15 fülhallgatót itt találod meg, az áfa és vámmentes rendeléshez az EU Priority Line opciót válaszd

Kupon: BGFYE15N

_____________________________________________________

BlitzWolf BW-VP13 projektor

Maximum 220 colos átmérőjű, azaz közel 560 centiméter átmérőjű képet is kivetíthetünk a falra az otthoni filmnézéshez vagy játékhoz. Az újdonság 6000 Lumen fényerősségre képes, támogatja a 4:3 és 16:9 képarányt is és 3500:1 kontrasztaránnyal rendelkezik.

BlitzWolf BW-VP13 2

Az BlitzWolf BW-VP13 projektort ellátták 3.5mm-es audio kimenettel, erre ráköthetjük az erősítőnket is, de beépített hangszórókkal is ellátták. Mellette találunk két HDMI és egy USB csatlakozót, amin keresztül képes közvetlenül lejátszani az MKV/MP4/AVI/WMV/RMVB videófájlokat is. Ezen kívül pedig kezeli az ismertebb kép és audio formátumokat is.

BlitzWolf BW-VP13 1

A HDMI bemenetére külső lejátszót, de akár egy játékkonzolt is ráköthetünk a projektorra, hogy a televízióval ellentétben sokkal nagyobb képátlón játszhassunk. A megjelenítésre képes felbontása FullHD (1920 x 1080 pixel). A WiFi kapcsolatnak köszönhetően a telefonunk képét is tükrözhetjük a projektorra. A Bluetooth által pedig a lejátszott filmek hangját vezeték nélkül átküldhetjük az erősítőre.

A termék természetesen EU csatlakozóval érkezik, hogy ne kelljen semmilyen átalakítóval bajlódnunk.

A BlitzWolf BW-VP13 projektor 149 amerikai dollárba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A BlitzWolf BW-VP13 projektort itt találod meg

Kupon:BGNZW13

_____________________________________________________

100 wattos BlitzWolf BW-WA3 EU raktárból

BW-WA3 1

Az IPX5 védettséggel rendelkező masszív házba épített hangszórót bluetooth kapcsolattal látták el, kapott AUX bemenetet USB csatlakozót és memóriakártya foglalatot, hogy a zenéket különböző hordozókról is lejátszhassuk.

Az oldalsó hangszóró gyűrűk RGB színekben képesek világítani a zene ritmusára, a szabványos ¼”-es menetnek hála pedig akár egy állványra is felszerelhetjük. TWS móddal is ellátták, így két eszközt összepárosítva sztereó hangzást érhetünk el.

A mikrofonnal is ellátott BlitzWolf BW-WA3 kezeli a A2DP.AVRCP.HSP profilokat, az 5000mAh kapacitású akkumulátorával 12 óra zenelejátszási időt biztosít 50%-os hangerő mellett, a nagy hangerőről pedig a 100 wattos teljesítmény gondoskodik, amihez equalizert is kapunk.

A BlitzWolf BW-WA3 hangszórót itt találod meg

Kupon: BGCZWA3

_____________________________________________________

BlitzWolf BW-FYE7

9d40252b-e5cb-49a6-9f3b-99037ce5af49.jpg

A TWS kialakításnak köszönhetően teljesen vezeték mentes, a legújabb Bluetooth 5.0 kapcsolattal is kompatibilis BW-FYE7. Az utóbbi időben szinte azonos formára készített BlitzWolf fülhallgatók kerek kialakítása mellet egy kis újdonságot hoz a sportosabbnak tűnő új modell.

871f2902-a5ef-4823-826b-6f5d4af94324_1.jpg

Az akkumulátorral szerelt tárolódobozában tölthető fülhallgató IPX4 védettséget kapott. Egy AIROHA1526P gondoskodik a megfelelő kapcsolatról, amivel a fülhallgató támogatja a HFH, HSP, A2DP és AVRCP protokollokat is. Az új fülhallgató egy feltöltéssel 3-4 óra zenelejátszásra képes. Az akkumulátorral szerelt tokjával pedig 4 alkalommal tölthető fel.

5ed8fc5e-f8e8-4f7d-b2ea-1818cb2ccb20.jpg

A legjobb hangzás érdekében már egy dupla 6mm-es dinamikus meghajtót kapott, ami újdonság a gyártó vezeték nélküli fülhallgatói között.

Az új BlitzWolf BW-FYE7 Bluetooth fülhallgatót itt találod meg, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

_____________________________________________________

Blitzwolf BW-VP11 projektor

BlitzWolf BW-VP11 2

Az Blitzwolf BW-VP11 projektort ellátták AV bemenettel, ami mellett találunk egy 3.5mm-es audio kimenetet, erre ráköthetjük az erősítőnket is. Mellette találunk két USB portot, amin keresztül képes közvetlenül lejátszani az MP4/AVI/WMV/RMVB videófájlokat is. Ezen kívül pedig kezeli az ismertebb kép és audio formátumokat is.

BlitzWolf BW-VP11

A HDMI bemenete 720p/1080p felbontású videó jelet képes fogadni. Ezáltal akár egy külső lejátszót, de akár egy játékkonzolt is ráköthetünk a projektorra, hogy a televízióval ellentétben sokkal nagyobb képátlón játszhassunk. Ezen kívül ellátták VGA bemenettel is, hogy a régebbi számítógépeket, laptopokat is ráköthessük egy prezentáció erejéig.

BlitzWolf BW-VP11 3

A projektor maximális fogyasztása 60W, izzójának élettartama 40.000 óra és 16.7 millió szín megjelenítésére képes. A termék természetesen EU csatlakozóval érkezik, hogy ne kelljen semmilyen átalakítóval bajlódnunk.

BlitzWolf BW-VP11 1

Vezetékes, USB kapcsolaton keresztül az iPhone készülékünket is ráköthetjük, hogy a telefon képét a projektoron keresztül láthassuk. Androidos telefonokon pedig a WiFi kapcsolatnak köszönhetően elérhető a Miracast funkció is, így akár egy telefonos játékot a projektoron játszhatunk végig.

A BlitzWolf BW-VP11 projektor jelenleg 98.99$-ba EU raktárból (CZ)

Kupon:BGAProjector

_____________________________________________________

BlitzWolf BW-VP15 projektor FullHD projektor

Maximum 180 colos átmérőjű, azaz közel 458 centiméter átmérőjű képet is kivetíthetünk a falra az otthoni filmnézéshez vagy játékhoz. Az új modell 7000 Lumen fényerősségre képes, támogatja a 4:3 és 16:9 képarányt is és fejlettebb 5000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik.

Az BlitzWolf BW-VP15 projektort ellátták 3.5mm-es audio kimenettel, erre ráköthetjük az erősítőnket is, de beépített hangszórókkal is ellátták. Mellette találunk egy AV két HDMI és két USB csatlakozót, amin keresztül képes közvetlenül lejátszani az MP4/AVI/WMV/RMVB videófájlokat is. Ezen kívül pedig kezeli az ismertebb kép és audio formátumokat is.

A HDMI bemeneteire külső lejátszót, de akár egy játékkonzolt is ráköthetünk a projektorra, hogy a televízióval ellentétben sokkal nagyobb képátlón játszhassunk. A megjelenítésre képes felbontása FullHD (1920 x 1080 pixel). A WiFi kapcsolatnak köszönhetően a telefonunk képét is tükrözhetjük a projektorra. A Bluetooth által pedig egy vezeték nélküli fejhallgatón keresztül is hallgathatjuk a projektor által kivetített film vagy konzoljáték hangját.

A termék természetesen EU csatlakozóval érkezik, hogy ne kelljen semmilyen átalakítóval bajlódnunk. A BlitzWolf BW-VP15 projektor 199 amerikai dollárba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A BlitzWolf BW-VP15 projektort itt találod meg

Kupon:BGBV15

_____________________________________________________

BlitzWolf® BW-PCM2 colos monitor

A BlitzWolf nem is egy monitorral jelentkezett, amiből az egyik, legolcsóbb tagjuk 13.3 colos mérettel és FullHD felbontással rendelkezik. De találunk 15.6 colos, 4K felbontású modellt is!

A 13.3 colos BW-PCM2 monitor IPS kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 1920 x 1080 pixel. Így az íróasztalunkon, kis méretének köszönhetően a legegyszerűbb mód arra, hogy két kijelzőt használjunk egyszerre a munkánkban.

Nem csak munkára, de akár szórakozásra is használható, így akár még egy játékkonzolhoz is csatlakoztathatjuk.  Több méretben is kapható, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt:

A 13 colos monitort itt találod meg

A többi BlitzWolf monitort itt találod

_____________________________________________________

BlitzWolf BW-HL4 okosóra

Az óratok mérete 50 x 12 milliméter, a fém szíj 22 milliméter széles, ezzel pedig az új BlitzWolf BW-HL4 okosóra a mérlegen 64 grammot nyom. Érintésérzékeny kijelzőt kapunk, de az óra jobbján két fizikai gomb is helyet kapott a könnyebb navigációért. Hátul mágneses töltőcsatlakozót találunk, illetve egy optikai szenzort, amivel képes mérni a pulzusunkat is. A ház cinkötvözetből készül, míg a szíj rozsdamentes acélból.

BlitzWolf BW-HL4 2

A megjelenítő egy kör alakú, 1.3 colos 240 x 240 pixel felbontású panel. Az óra előnye a telefonálás funkció. Így, ha bluetooth kapcsolaton keresztül összepárosítjuk a telefonunkkal, a hívásokat a vezeték nélküli kapcsolat hatósugarában az óráról is lebonyolíthatjuk. A BlitzWolf BW-HL4 mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül okosórán keresztül kezdeményezhessünk hívásokat.

BlitzWolf BW-HL4 1

Az órát természetesen számos funkcióval látták el, mint például: pulzusmérés, női felhasználóknak cikluskövetés, 10 sportmód, hívás és üzenet értesítés, lépésszámlálás, alvásmonitorozás, stb., hogy csak a fontosabbakat említsük.

BlitzWolf BW-HL4 3

A BlitzWolf BW-HL4 hátlapja alá egy 300 mAh-s akkumulátor került, ami 7 napos normál használatra és 20 napos készenléti időre elegendő. IP67-es védettséggel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kézmosás közben vagy esős napokon is viselhető.

BlitzWolf BW-HL4 okosóra

_____________________________________________________

BlitzWolf® AirAux AA-SAR1 60W bluetooth V5.0 Soundbar

AirAux AA-SAR1 2A BlitzWolf megfizethető árú soundbar-ja európai raktárból rendelhető, ennek megfelelően áfa/vámmentes. A kielégítő teljesítményről a 60 wattos ereje gondoskodik, a 4 hangszórójának köszönhetően. Nem csak AUX, optikai és HDMI csatlakozóval, de USB porttal és Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolattal is ellátták, hogy a telefonunkról keverhessük a házibuli zenéit.

AirAux AA-SAR1

AirAux AA-SAR1 1

A mindössze 2 kilogramm súlyú soundbar 90 centiméter széles, így a TV elé vagy a TV állványra is elhelyezhető. Európai raktárból, EU szabványú csatlakozóval érkezik.

BlitzWolf® AirAux AA-SAR1 60W bluetooth V5.0 Soundbar

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás