A BlitzWolf® BW-SDB1 Pro soundbar a kedvezmény kóddal szinte gombokért, 100$ helyett 45-ért, azaz körülbelül 15 ezer forintért szerezhető be, amíg a kedvezmény tart!

A BlitzWolf hangszórója 60W teljesítményre képes, így már képes megrezegtetni a vitrinben a poharakat, ha valami akciódús filmet nézünk. A 4 hangszóróval szerelt BlitzWolf soundbart ellátták Bluetooth kapcsolattal is, de a vezetékes megoldások közül találunk rajta 3.5mm-es AUX bementet, HDMI, optikai csatlakozót is. A kétcsatornás hangszóróhoz távirányítót is kapunk, a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően pedig a mobiltelefonunkról is lejátszhatjuk rajta keresztül a kedvenc zenéinket.

A BlitzWolf® BW-SDB1 Pro soundbar csak 45$-ba kerül, amit az áfa és vámmentes európai (PL) raktárból rendelhetsz meg, méghozzá ingyenes szállítással!

A soundbart itt találod meg

🔹Kupon : BGHU1991

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás