A BlitzWolf® AIRAUX AA-UM8 bluetooth 5.1 kapcsolatot használ, gumi harangjának köszönhetően kizárja a külső zajokat, a töltő toknak köszönhetően pedig minden pillanatban 100%-os kapacitással áll készen.

Az AIRAUX AA-UM8 IPX5 minősítéssel rendelkező külső borítása alatt 10 milliméteres drivereket találunk. Mindent tud, amit a nagyok, így a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően 10 méteres hatótávolságig használhatjuk. A beépített mikrofonjának köszönhetően a telefonhívásainkat is lebonyolíthatjuk vele.

Az oldalán érintésérzékeny felületet kapunk, amivel megállíthatók vagy elindíthatók a zeneszámok, előhívhatjuk a mobiltelefonunk hangasszisztensét vagy zeneszámot válthatunk. Az AIRAUX AA-UM8 fülhallgatókat az USB Type-C portal szerelt tokjában tölthetjük fel.

BlitzWolf® AIRAUX AA-UM8

Kupon:BG2215a4

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás