A Tronsmart Bang egy korszak a gyártó hordozható hangszórói között. A 60 wattos Tronsmart Bang 60W egy igazi vadállat erőteljes hangzással, extraként pedig 15 órás lejátszási időt és színes világítást is kapott.

Az új hangszóró NFC és Bluetooth 5.0 kapcsolattal is rendelkezik. A zenéket microSD kártyán keresztül is lejátszhattok és 3.5 milliméteres AUX csatlakozót is kapott.

Ellenáll a nedvességnek, hiszen IPX6 védelmet kapott, emellett pedig jól bírja a rázkódást és ütődéseket is.  A 10800mAh kapacitású akkumulátorával 15 órányi lejátszás elérhető és a PowerBank funkció révén a Tronsmart Bang a mobiltelefonodat is képes ellátni energiával.

A Tuneconn funkció RGB LED-jei révén a zene ritmusára képes pulzálni. Két mélysugárzóval rendelkezik az erőteljes basszusért és két magassugárzóval a tiszta hangzásért, mindezt sztereó módban. A Tronsmart Bang a kedvezmény kóddal olcsóbban vásárolható meg, akár az európai (Germany) raktárból is.

Tronsmart Bang

🔹Kupon : 6OUCDQDP

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás