A Xiaomi Mi Airdots Air 2 SE viselésérzékelővel is rendelkezik, így amikor kivesszük a fülünkből, az épp játszott zeneszámot automatikusan megállítja.

Olvasd el a tesztünket

Megjelenését tekintve a Mi Air 2 SE hasonló formatervet kapott, mint testvére. A fülhallgatók súlya egyenként csupán 4,7 grammot nyomnak. A Mi Air2 SE 14,2 milliméteres driverrel rendelkezik, támogatja az SBC/AAC audio kodekeket, Bluetooth 5.0 kapcsolatot és kettős zajcsökkentéssel rendelkezik.

A fülhallgatókat egy feltöltéssel akár 5 órán át használhatjuk. A töltődobozba behelyezve őket pedig újra feltölthetjük, így akár 20 órán át használhatjuk őket.

A Xiaomi Air 2SE érintésérzékeny vezérlést kapott, a beépített mikrofonnal pedig beszélgetés közben zajszűrést is használhatunk. Hiába egy olcsóbb modellről beszélünk, kapott egy érzékelőt is, aminek köszönhetően, ha kivesszük a fülünkből, akkor az épp játszott zenét automatikusan megállítja. A kedvezmény kóddal 25.99$-ba, azaz körülbelül 8100 forintba kerül.

A Xiaomi Mi Air 2SE fülhallgatót itt találod meg

🔹Kupon : A93E40B1ADAF

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás