FRISSÍTVE! Sajnos már csak az emelt árat jeleníti meg az oldal…ha lesz még akcióban, hozom nektek újra a terméket.

A BlitzWolf AirAux AA-SAR2 azaz a soundbar és a mélynyomó csak 24000 forintba kerül! Bluetooh-on is rákapcsolódhatsz a telefonoddal, 80 wattos teljesítménye pedig a legtöbb nappaliban elegendő lesz.

AirAux AA-SAR2 5

AUX, és HDMI csatlakozóval is fel van szerelve a BlitzWolf AirAux audió családjának legújabb gyermeke, amit még egy USB porttal is elláttak, hogy a rajta lévő mp3 formátumú zenéinket is lejátszhassuk róla.

AirAux AA-SAR2 4

AirAux AA-SAR2 3

A BlitzWolf AirAux AA-SAR2 európai raktárból rendelhető meg (CZ), így áfa és vámmentesen érkezik meg, a szállítás ingyenes. A soundbar 67 x 76 x 860, a subwoofer 115 x 420H x 250 milliméteres méretekkel rendelkezik. A maximális teljesítmény 80W, a subwoofer ebből 40 wattos, ami 5.25 colos, azaz körülbelül 13 centiméter átmérőjű mélynyomót kapott.

AirAux AA-SAR2 6

Többféle hangszínt állíthatunk be, az előre beprogramozottak közül. A csomagban távirányítót is mellékelnek, illetve a soundbar falra való rögzítéséhez szükséges kiegészítőket is.

A 80 wattos modell csak 69$-ba kerül. Az európai raktárból (CZ) sokat spórolhattok, mert áfa és vámmentesen érkezik meg hozzátok

A BlitzWolf AirAux AA-SAR2 soundbar-t itt találod meg

Amíg nincs hozzá más kupon, ezt használjátok:BgBSAR2

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

6 hozzászólás

 1. NMR
  Fonnyadt Imre on

  Hááát ez pont a duplája ha rá kattintok a linkre, ha csalk nem sounbar /subwoofer /db -ra gondoltatok ! Kupon nem jár hozzá ? Egy ideje figyelem és így gyanusan jó ár lenne . Ha csak nem lecsusztam róla … ja nem mai .

  • NMR

   Szia,

   Próbáld meg számítógépről megnézni a linket. Telefonon nekem is magasabb árat hoz, de laptopról a 69$-os árat látom.

 2. NMR
  Sütő Zoltán on

  Kedves Zsolt !

  Laptopról még mindig rendelhető a kedvezményes áron.
  Én most adtam le a rendelést.

Hozzászólás