Az olcsó Oukitel WP18 strapamobil 12500mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, hogy bármit is csinálunk, még nap végén is legyen benne szufla. Android 11 rendszer, 4GB memória, így bármennyire is azt mondhatjuk rá, hogy milyen olcsó, mégis minden megvan benne, amit csak elvárnánk egy olcsó mobiltelefontól.

Oukitel WP18 5.93 colos megjelenítője 1440 x 720 pixel felbontású. IPS technológiát használ, így a betekintési szögekkel sem lesz gondunk. A masszív háznak köszönhetően IP68/IP69 védelemmel rendelkezik, ezen kívül pedig magkapta a MIL-STD810G minősítést is. Kibírja, ha 1.5 méteres magasságból ejtenénk le és 15 méteres vízben 30 percen keresztül is használható marad.

4 gigabájt memóriát és 32GB belső tárhelyet kapott, amit még egy 1TB-os microSD memóriakártyával is bővíthetünk. Két SIM kártyát támogat és ismeri a B20-as hálózatot is, így idehaza is lesz gyors 4G internetünk. Természetesen GPS, Galileo, Glonass, Beidou műholdtámogatás is van és Bluetooth, WiFi is megtalálható a készülékben. Az előlapi kamera 5 megapixeles, a hátlapra 13 megapixeles optika került.

A telefonon már Android 11 rendszer fut, a 12500mAh kapacitású akkumulátort az USB Type-C portján keresztük tölthetjük fel az európai szabványú 18W-os töltőjével. Az Oukitel WP18 az előrendelői akcióban 109$-ért (36.500 forint) vásárolható meg. A Banggoodnál pedig már megszokhattuk, hogy áfa és vámmentesen rendelhető meg az EU Priority Line szállítást választva.

OUKITEL WP18

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás