A hekka.com egy fiatal webáruház, akik nemrég felvették velünk a kapcsolatot. Próbaként már érkezik is hozzánk egy vezeték nélküli fülhallgató egy olyan gyártótól, akik a negyedikek európában a mobiltelefon értékesítést tekintve.

A legnevesebb gyártók termékeik is megtalálható a kínálatukban, így OnePlus, Xiaomi, Chuwi, Lenovo eszközök széles választéka is megtalálható a repertoárban. Van külön EU raktáras oldaluk, ahol minden ott található termék egy közeli, európai raktárból kerül feladásra. De ha kínából rendeltek, akkor az áfa költség már bele van kalkulálva az árba.

Kíváncsian várjuk a teszt terméket és megpróbálunk megegyezni, hogy folyamatosan küldjenek kuponokat is a különböző termékekhez.

Hekka.com

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás