A Teclast F7 Plus 2 laptop a kedvezmény kóddal valóban csak 90 ezerbe kerül és pluszban, európai raktárból szállítják így áfa és vámmentesen és ami a legjobb, pár munkanap alatt meg is érkezhet.

Az óriási áremelkedések mellett felüdülés látni ezt a végösszeget, hiszen a laptop piacon is nagyon elszálltak az árak. A Teclast F7 Plus 2 laptopot azoknak tervezték, akiknek fontos, hogy egy könnyű és vékony laptopot magukkal vihessenek bárhová. A hosszú üzemidő, az energiatakarékos processzor, a mellé rakott 8GB memória és az SSD meghajtóval szerelt gép hű tásunk lehet minden nap!

A Teclast itt is a letisztult megjelenést követi. A szürke alumínium ház eleganciát és minőségi érzetet kelt az emberben. A 32.1 x 22 x 2.1 centiméteres méretekkel rendelkező laptop 1.3 kilogrammot nyom. Ebből a méretből már sejthető, hogy az arany középutat választották, azaz nem túl nagy és nem is túl kicsi a kijelzője. Egy 14.1 colos FullHD (1920 x 1080 pixel) felbontású IPS panelt kapunk.

Külön jó hír, hogy a már megszokott angol kiosztású billentyűzet, háttérvilágítást is kapott. A Teclast F7 Plus 2 laptopban az Intel Gemini Lake N4120 processzor kapott helyet. A kis négy magos CPU alap órajele 1,1 gigahertz, míg turbóval ez 2,6 GHz-ig emelkedhet, fogyasztása pedig 6W-ban maximalizálódik. A maximálisan megemelt órajelet mindaddig tartja az N4120, amíg egy bizonyos hőfokot el nem ér a processzor hőmérséklete, ha ez megtörténik, visszaveszi az órajelet az optimális hőtermelés érdekében. Ahhoz, hogy minden alkalmazásunk elférjen a memóriában, 8GB LPDDR4 RAM került a laptopba. Tárhely fronton a 256GB méretű gyors M.2 SSD lesz a segítségünkre.

Csatlakozó fronton kapunk microSD kártya olvasót, egy-egy USB 2.0 és 3.0 portot, miniHDMI USB-C és fülhallgató csatlakozót is. Ezen kívül kapunk Bluetooth 4.2 és ac-s WiFi modult is. A kijelző felett egy 1 megapixeles kamerát találunk. A laptop Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, amihez a Windows Update-ből letölthetjük a Magyar nyelvi fájlt, így máris egy magyar nyelvű Windows lesz a gépünkön.

A Teclast F7 Plus 2 a mostani akcióban 271$-ért vásárolható meg az áfa és vámmentes franciaországi raktárból.

Teclast F7 Plus 2 laptopot itt találod meg

🔹Kupon : ACE8B1BA4272

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás