A 70Mai 1S költséghatékony, FullHD felbontású és a microSD memóriakártyára menti a 130 fokos látószöggel rendelkező kamerája által látott képet.

A kamerát a szélvédőre kell felhelyeznünk, a tápellátásához egy USB portra, vagy egy szivargyújtós USB-s egységre lesz szükségünk és egy kábelre, de ezt a két kiegészítőt is mellékeli a gyártó. A maximum 64GB-os memóriakártyát támogató kamera 1920x 1080 pixeles felbontásban képes videót rögzíteni.

A WiFi kapcsolatnak köszönhetően mobiltelefonnal konfigurálhatjuk be a kamerát és ott vissza is nézhetjük a felvételeket vagy akár egy számítógépről a microSD memóriakártyát beolvasva. A kamera csak 29.99$-ba, azaz 10200 forintba kerül

 

Az olcsó autós kamerát itt találod meg

🔹Kupon : BGCCHU135  

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás