A fehér színű BW-PC2 legnagyobb előnye azon kívül, hogy nyolc aljzattal rendelkezik, hogy USB-A és USB-C pontot is találunk rajta, amiről közvetlenül az elosztóról tölthető fel a mobiltelefon, táblagép vagy bármilyen más eszköz.

Kedvezmény kóddal, EU raktárból lévő ingyenes szállítással sokkal olcsóbb! A 2 méteres vezetékkel ellátott hosszabbító leadható maximális teljesítménye 2500W. Billenő kapcsolóval látták el és a nyolc európai szabványú aljzat mellett három USB-A és egy USB-C porttal is rendelkezik. Olvasd el a tesztünket.

A 2 méteres vezetékkel szerelt elosztó USB-A portján maximum 18, USB-C portján keresztül maximum 20 wattot képes leadni. A BlitzWolf tűzálló borítással látta el, ezen kívül pedig rövidzárlat, túltöltés és túláram elleni védelemmel is rendelkezik. A több aljzattal és USB portokkal rendelkező BlitzWolf® BW-PC2, a kuponnal 32.99$-ért az áfa és vámmentes EU raktárból, amihez rövid ideig ajándék is választható!

BlitzWolf® BW-PC2 8 aljzattal

🔹Kupon : BGCCHU27

 

Kisebb és nagyobb BlitzWolf elosztók EU raktárból:

BlitzWolf® BW-PC1

BlitzWolf BW-PC3

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás