A Blackview A50 99$-os áron vásárolható meg a kedvezmény kóddal. A kedvezmény es árú mobiltelefon 3GB memóriát, 64GB tárhelyet kapott és Android 11 rendszert futtat.

A mobiltelefon az UNISOC T310 processzorát használja. A 4 magos CPU maximálisan 2.0GHz-en jár, memóriából a jelenlegi modellben 3GB-ot, tárhelyből pedig 64GB-ot kapunk. Természetesen használhatunk memóriakártyát is, egészen 128GB-os méretig.

A Blackview A50 az Android 11 rendszert használja, amin megtalálható a magyar nyelvű menü is. Természetesen GPS, arcfelismerés, 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth is került bele. Megvan a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, a microUSB portján pedig 5V/1A teljesítménnyel tölthetjük fel az 4280mAh kapacitású akkumulátorát. A biztonságos használatért az ujjlenyomatolvasó felel.

A 6.088 colos megjelenítő méretes, felbontása 1560 x 720 pixel. Két nano SIM kártyát használhatunk és elérhető a B20-as 4G hálózat is. A SIM tálcára nem csak SIM, hanem microSD memóriakártya is tehető, a már említett 128GB-os méretig.

Az előlapi kamera felbontása 5 megapixeles, a hátlapi fő kamera 13 pedig megapixeles.

A 3/64GB-os modell a kedvezmény kóddal csak 99$-ba kerül, a szállítási költségek ezt az árat növelhetik, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

A Blackview A50 mobiltelefont itt találod meg

🔹Kupon : BG0de11a

További akciós mobiltelefonok

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás