A 34 colos mérettel rendelkező Xiaomi monitor európai raktárból rendelhető meg, az áfa és vámmentes termékhez kedvezmény kódunk is van, hogy olcsóbban vásárolhasd meg azt.

21:9-es képarányával 30%-kal nagyobb látószög érhető el, ami főként játékoknál ideális választás. A 144Hz-es képfrissítésével a játékosoknak kedvez, aki konzolhoz vagy számítógéphez választaná a Xiaomi monitorát.

300 nites fényerő és 3000:1-es kontrasztarány jellemzi, a felbontása pedig 3440×1400 pixel. A leírás szerint 121%-os sRGB színtér lefedettséggel rendelkezik, válaszideje 4ms. A képfrissítés frekvenciája pedig a már említett 144Hz. A modellnél az AMD FreeSync Premium Technology is támogatott és az alacsony kékfény kibocsájtást is megtaláljuk a repertoárban.

Csatlakozók közül 2 HDMI bemenetet kapott, így PC-t, laptopot, de még egy konzolt is ráköthetünk egyszerre, hiszen a 2 Display Port is helyet kapott rajta, a tápkábel és audio csatlakozó mellett.

A monitornak nem csak a magassága, hanem a dőlésszöge vertikálisan és horizontálisan is állítható. A kedvezmény kóddal 423$-ba, azaz körülbelül 143 ezer forintba kerül az európai (Czech) raktárból.

34 colos Xiaomi monitor

🔹Kupon : EF7A4C2AAB  

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás