A BlitzWolf® BW-HDC3 kábel USB-C csatlakozókkal rendelkezik. Az univerzális szabványnak és a BlitzWolf megoldásának köszönhetően nem csak az eszközünk töltésére használható, akár 100 watt teljesítménnyel, de 4K-s videójeltovábbításra is képes a harisnyázott vezeték.

Az újabb laptopokhoz tökéletes, hiszen az energiaátvitel mellett akár képátvitelre is használhatjuk ugyanazt az egy kábelt, így a laptopunkat egy monitorra is ráköthetjük. A harisnyázott kábel csak 6.99$-ba kerül, a 2400 forintos ár pedig nem sok érte.

Az 1 méteres hosszúságú kábel harisnyázott borítást kapott, hogy ne csak tartós, de flexibilis és csavarodásmentes is legyen. Az USB3.1 Gen2 szabványnak köszönhetően képes a már említett 100 watt (20V/5A), illetve a 3840×2160 @ 60HZ 4K képátvitelre is. Az univerzális USB-C portnak hála mobiltelefonnal, laptoppal, asztali számítógéppel, táblagéppel is használható, az ára pedig tökéletes az alacsony 6.99$-os árcédulának köszönhetően.

A BlitzWolf® BW-HDC3 kábelt itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás