Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Hordozható játékkonzol, olcsó akkus csavarbehajtó, kávéfőző és sok minden más is.

Baseus szivargyújtós kerékpumpa

Bármikor jól jöhet, nekem is mindig az autóban van a szivargyújtós kerékpumpám, hiszen nem csak a saját vagy más kerekének felfújásakor, de egy sátorozás alkalmával is jól jöhet a kis kompresszor, amivel felfújhatjuk a labdát vagy akár a matracot is.

Az 500 gramm tömegű kompresszort az autó szivargyújtójához kell csatlakoztatnunk és már használhatjuk is. 5-120Psi, tehát akár 8.3 Bar nyomásig használható és a kerékben lévő nyomást 150Psi-ig képes mérni és kijelezni.

A kijelző alatt található gombokkal beállítható a kívánt érték és el is indíthatjuk a kerekünk felfújását. A terméket a kedvezmény kóddal olcsóbban vásárolhatod meg és az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelheted meg.

Baseus szivargyújtós kerékpumpa

 

BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőző

BlitzWolf BW-CMM2 1

A 1.5 literes víztartállyal rendelkező BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőzőt ellátták túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus hőmérsékletszabályzással rendelkezik.

Az 1100W-os BlitzWolf BW-CMM2 presszó kávéfőző 20 bar nyomással képes átpréselni a vizet az őrölt kávészemeken. A karos megoldásnak köszönhetően egy vagy két csésze kávét is készíthetünk. Az érintésérzékeny vezérlésének köszönhetően választhatjuk ki a funkciókat. A tejhabosítást az oldalán található tekerő gombbal szabályozhatjuk.

BlitzWolf BW-CMM2

A BlitzWolf BW-CMM2 karos kávéfőző, amit a Banggood lengyelországi (PL) raktárából áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőzőt itt találod meg

🔹Kupon : BGCMM2XS

 

MECO ELE 8-in-2 HUB remek áron EU raktárból

Az Apple MacBook Pro 2016-2020 13”, 15”, 16” és a MacBok Air 2018-2020-as modellekkel kompatibilis dokkoló, amit a laptop oldalára kell csatlakoztatnunk, a két oldalsó USB-C portra.

Az elosztó így kibővíti a portjainkat és máris egy csapásra kapunk 2db 4K HDMI, 3db USB 3.0, 100W USB-C csatlakozót a töltéshez és micro, illetve SD kártyaolvasót. Az aluminium házat talpakkal is ellátták, hogy a laptopot az asztalra téve nem karcolja össze azt.

MECO ELE 8-in-2 HUB remek áron EU raktárból

 

A BlitzWolf BW-PG2 töltőállomás itt található meg

A BlitzWolf BW-PG2 töltőállomás segítségével valóban minden (is) feltölthető. A 83200mAh kapacitásnak és a számos USB és konnektor aljzatnak köszönhetően szinte nincs olyan eszköz, amit ne tudna ellátni energiával.

Aki idehaza szeretné beszerezni a terméket, azoknak van egy jó hírünk, EU szabványú töltőcsatlakozóval érkezik. A szállítás csehországi raktárból történik, így rövid szállítási idővel, többletköltségek nélkül rendelhető meg és ebből a raktárból még a szállítás is ingyenes.

 A nagy energiatároláshoz nagy és sok cellára van szükség, így a BlitzWolf töltőállomása nem kevesebb, mint 4 kilogrammot nyom. A könnyebb mozgatás érdekében szerencsére egy füllel is ellátták. Csatlakozó fronton nem lehet rá panaszunk, az alábbiakkal szerelték fel:

  • 2 x USB QC3.0 (5V 3A/9V 2A) 18W,
  • 1 x USB 5V 2.4A 12W,
  • 1 x USB-C 60W (5V/9V/12V/15V/20V),
  • 1 x DC 12V szivargyújtó aljzat,
  • 2 x DC 12V, Max 10A (Total 10A Max),
  • 2 x AC Output: 220-240V, 50Hz, 300W

Ezen kívül ellátták egy 10W teljesítményű hangszóróval is, ha magunkkal vinnék egy hosszabb táborozásra, akkor ne csak energiát tudjuk kivenni belőle, de zenét is hallgathassunk és a beépített lámpának köszönhetően világíthassunk is vele. A BlitzWolf-tól megszokott módon ellátták túltöltés, túláram, rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelemmel is. A BlitzWolf BW-PG2 269.99$-ba kerül a csehországi raktárból áfa és vámmentes szállítással

A BlitzWolf BW-PG2 töltőállomás itt található meg

 

Olcsó akkus csavarbehajtó

A TS-ESD2 előnye, hogy a fej rész dőlésszöge állítható, így a markolattal egy vonalban hajtható ki, ezzel pedig akár a legkisebb helyekre is beférhetünk vele.

Elöl LED világítással is felszerelték, hogy a sötét helyeken is megtaláljuk a csavar helyét. A sebessége több fokozatban állítható, 1-4Nm nyomatékot is használhatunk, ha ki vagy be szeretnénk hajtani a csavarokat. Kiegészítőként kapunk egy flexibilis toldót, amivel az igazán kis helyekhez is odaférhetünk, de emellett bit fejeket is kapunk, számszerit 32 darabot, hogy teljes legyen a szett.

2000mAh-s akkumulátor van a kis elektromos csavarbehajtóban, ami a fejet 220RPM sebességgel tudja pörgetni. Jó hír, hogy a töltéshez nem kell kivennünk az akkumulátort, hanem azt egy USB kábellel könnyedén telepumpálhatjuk energiával.

A kedvezmény kóddal meglepően baráti az ára, mert csak 12$-ba kerül PL raktárból, a szállítás pedig ingyenes

🔹Kupon : BGd1e3f6

 

ANBERNIC RG351V hordozható játékkonzol számos platformhoz

Egy igazán különleges és hiánypótló lehet azoknak ez a termék, akik a 90-es években voltak fiatalok. Az ANBERNIC RG351V egy kézi játékkonzol, ami képes emulálni és futtatni számtalan játékkonzol, mint például Gameboy, Gameboy Color vagy Playstation 1 játékokat is.

A következő ROM-okat képes futtatni: NDS, N64, DC, for PSP, PS1, openbor, CPS1, CPS2, FBA, NEOGEO, NEOGEOPOCKET, GBA, GBC, GB, SFC, FC, MD, SMS, MSX, PCE, WS

A több színben kapható játékkonzol 3.5 colos 640×480 pixel felbontású kijelzővel rendelkezik, ami alatt megtaláljuk a egy controller nyomógombjait. Ahogyan akár a hátsó részén is az L1, L2, R1, R2 gombokat is. A beépített akkumulátora 3090mAh kapacitással rendelkezik, ami a leírás szerint 6 óra játékidőre elegendő.

A hordozható, összecsukható játékkonzol a kedvezmény kóddal 97.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

ANBERNIC RG351V hordozható játékkonzol

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás