Ezeket az Air Fryer-eket válaszd, ha egy jót akarsz enni.  A legjobb árú air fryer-ek egy helyen, hiszen a BlitzWolf, Proscenic és Xiaomi is rendelkezik olaj mentes sütőkkel, amikben egészségesebben elkészítheted a családnak szánt ételeket.

A Banggood webáruháznak köszönhetően mindegyik termék európai raktárból rendelhető, így áfa és vámmentesen, pár munkanap alatt meg is érkezik.  

 

A nagy kedvenc BlitzWolf BW-AF1 forrólevegős sütő

Olvasd el a tesztünket

  bw-af1 1

Európai raktárból és a kedvezmény kóddal olcsóbban rendelhető meg a BlitzWolf BW-AF1 forrólevegős sütő, amivel egészségesen, akár olajmentesen is süthetünk, főzhetünk. Kihúzható kosárral rendelkezik, amely a forró kiáramló hőtől elszeparáltan külön lévő füllel rendelkezik. A modern megjelenését a letisztult fekete felület és az érintésérzékeny gombok biztosítják.

bw-af1 2

6 liter űrtartalommal rendelkezik, ami kiemelkedő a kategóriában. A kosara tapadásmentes bevonattal rendelkezik. Amint behelyezzük az elkészíteni kívánt étellel telepakolt kosarát a kijelző automatikusan bekapcsol, hogy kiválasszuk a kívánt hőfokot és a sütési időt, illetve megadhatjuk az előre beállított ételek elkészítéséhez kívánt módot is. Ez lehet krumpli, hal, csirke hús vagy akár steak is.

bw-af1

A tetején található érintésérzékeny gombokkal választható ki a sütési idő 1-60 perc és a hőmérséklet is 40-200 Celsius fok közötti értékkel. A magas hőmérsékletű levegőt cirkuláltatja az eszköz, de ha szeretnénk egy olaj spray segítségét is igénybe vehetjük, hogy panírozott húst vagy a sültkrumplit kevés olajjal készíthessünk el. A BlitzWolf BW-AF1 olajmentes forrólevegős sütő 30.5 x 29.5 x 35 centiméteres mérettel rendelkezik.

A BlitzWolf BW-AF1 a Banggood európai (CZ) raktárából vásárolható meg, így áfa és vámmentesen 139.99$-ért

🔹Kupon : BG771dd1

         

Proscenic T21 forró levegős sütő

Meglepő módon a Proscenic T21 és T22 is azonos áron kapható, ami remek dolog, hiszen így mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb modellt.

 A T21 1700 wattos teljesítménnyel rendelkezik, kicsit nagyobb a kapacitása, mint a T22-nek, így 5.5 literes a kosár űrtartalma. Az európai raktárból áfa és vámmentesen megvásárolható termék is remek áron van, mert a kedvezmény kóddal, mert csak 93$-ba kerül

Az érintésérzékeny panelnek köszönhetően beállítható a kívánt hőfok és sütési idő, de a WiFi kapcsolatnak hála akár a mobiltelefonról is elindíthatjuk a sütést. Az európai szabványú aljzatnak hála idehaza is használhatjuk és az EU raktárnak köszönhetően (CZ=Cseh) áfa/vámmentesen rendelhető meg. 

Proscenic T21 forró levegős sütő

🔹Kupon : BGeb232c

 

 

A Proscenic T22 forró levegős sütője is olcsóbb

Az európai raktárból áfa és vámmentesen megvásárolható termék a Proscenic konyhai kiegészítőkre fókuszáló terméke a kedvezmény kóddal sokkal kevesebbe kerül. A 93$-os termék 5 literes kapacitással rendelkezik, hogy akár több embernek is egyszerre készíthessük el az ételeket.

Sült krumpli, grillcsirke, hal, marha, sertéshús vagy zöldségek, ezeket mind-mind elkészíthetjük a Proscenic sütőjében. Az olajmentes használathoz forró levegőt használ, amit a ventilátorának segítségével 360 fokban képes forgatni az étel körül, hogy minden oldalról megfelelő hőt kapjon a sütéshez.

Az érintésérzékeny panelnek köszönhetően beállítható a kívánt hőfok és sütési idő, de a WiFi kapcsolatnak hála akár a mobiltelefonról is elindíthatjuk a sütést. Az európai szabványú aljzatnak hála idehaza is használhatjuk és az EU raktárnak köszönhetően (CZ=Cseh) áfa/vámmentesen rendelhető meg.

A Proscenic T22 forró levegős sütő

Kupon : BGbc6a44

 

XIAOMI Mijia MAF01 forrólevegős sütő

XIAOMI Mijia MAF01

A XIAOMI Mijia MAF01 olajmentes, forrólevegős sütő a Xiaomi ökoszisztémájának tagja. A segítségével akár olaj és zsír nélkül készíthetünk el különböző ételeket.

Kihúzható kosárral rendelkezik, amely a forró kiáramló hőtől elszeparáltan külön lévő füllel rendelkezik. A modern megjelenését a fekete-fehér színkombináció biztosítja, amely fel is dobhatja a konyhai enteriőrt.

A 3.5 liter kapacitású kosara tapadásmentes bevonattal rendelkezik. Amint behelyezzük az elkészíteni kívánt étellel telepakolt kosarát a kijelző automatikusan bekapcsol, hogy kiválasszuk a kívánt hőfokot és a sütési időt, illetve megadhatjuk az előre beállított ételek elkészítéséhez kívánt módot is. Ez lehet krumpli, hal, csirke hús vagy akár steak is.

Az elején található karcálló felületen választható ki a sütési idő perc és a hőmérséklet is 40-200 Celsius fok közötti értékkel. A magas hőmérsékletű levegőt cirkuláltatja az eszköz, de ha szeretnénk egy olaj spray segítségét is igénybe vehetjük, hogy panírozott húst vagy a sültkrumplit kevés olajjal készíthessünk el. A Mijia MAF01 olajmentes forrólevegős sütő 33.5 x 25.2 x 30.4 centiméteres mérettel rendelkezik.

A XIAOMI Mijia MAF01 a Banggood európai (PL) raktárából vásárolható meg, így áfa és vámmentesen 89.9$-ért, azaz körülbelül 31.000 forintért szerezhetjük be.

A XIAOMI Mijia MAF01 olajmentes, forrólevegős sütőt itt találod meg

🔹Kupon : BGdeb29f

   

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás