Az új BMAX MaxPad I10 Pro a gyártó olcsó, 110$-os táblagépe 10 colos kijelzővel, 64GB tárhellyel és 4 gigabájtnyi memóriával.

Az előrendelői akcióban az első 100 vásárló 110$-os áron vásárolhatja meg a gyártó újdonságát! A 10.1 colos kijelzője FullHD felbontást kapott. A betekintési szögek megfelelő megjelenítéséről az IPS panel gondoskodik. Memória és tárhely fronton nem lehet okunk panaszra. A belső tárhely mérete 64GB és még microSD memóriakártya használatára is lehetőségünk van, memóriából pedig 4 gigabájttal gazdálkodhatunk. A BMAX az UNISOC T310 modellje mellett tette le a voksát, ez hajtja meg a táblagépet.

A kijelző fölé 2, míg a hátlapra egy 5 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. A SIM kártyafoglalatnak köszönhetően NANO SIM kártyát is használhatunk, a B20-as modemnek köszönhetően pedig a gyors LTE hálózaton keresztül internetezhetünk. Természetesen kapunk 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, Bluetooth 5.0 kapcsolatot, GPS, GALILEO, BDS, Glonass kompatibilis helymeghatározásnak köszönhetően pedig akár navigációra is használhatjuk.

A két hangszóróval szerelt táblagép Android 11 rendszert futtat. Az akkumulátora 6000mAh kapacitással rendelkezik. Az előrendelői akcióban jelenleg 109.99$-ba (39.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az új BMAX MaxPad I10 Pro táblagépet itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás