BlitzWolf® BW-CW5 azért, hogy a mobiltelefont egy fejlett autós tartóban használhassuk és a vezeték nélküli technológiának köszönhetően töltsük, vezetés közben.

BlitzWolf® BW-CW5 autós töltő_-3

A csomagban kapunk egy USB-C végű kábelt, két féle tartókonzolt és magát a telefontartót. Az egyik tartókonzol tapadókorongos, aminek a felületén egy ragasztós felület is található, hogy a műszerfalra feltéve is megtartsa a súlyát.

BlitzWolf® BW-CW5 autós töltő_

A másik tartóegység egy szellőző rostélyra feltehető felület, amivel így közelebb helyezhetjük magunkhoz a telefont. Modellenként változó, de a szellőzőhöz való tartókonzol az én autómhoz sajnos nem volt felilleszthető a rostélyra a tartó karmok állíthatósága, de az én autómhoz mért nagysága miatt.

BlitzWolf® BW-CW5 autós töltő_-6

Itt sem kell bíbelődnünk sem a karok összenyomásával, sem a szétfeszítésükkel a tartó használatakor, hiszen ehhez egy szenzor került beépítésre. Így, amint a telefont behelyezzük a tartóba, az oldalsó kettő és az alsó kar. Amotorikusan mozgatható mechanizmusnak köszönhetően automatikusan rácsukódnak a telefonra és bekalibrálja magát a telefon méretéhez képest.

BlitzWolf® BW-CW5 autós töltő_-8

BlitzWolf® BW-CW5 autós töltő_-7

Egy percig sem, kell attól félünk, hogy kiesik a mobilunk a Qi töltésre szolgáló tartóból, kellő erővel tartja a két elektromos kar a mobiltelefont. Kialakításának köszönhetően szinte minden méretű mobiltelefont képes fogadni. Természetesen a Qi töltéshez szükség van a kábelre is, amit mellékelnek a csomagban. Ha az autónk nem rendelkezik töltésre szolgáló USB porttal, akkor egy szivargyújtós átalakítót még be kell szereznünk hozzá. Vagy egyszerűen meghajthatjuk az FM transzmitterünkről is.

A bemenetei feszültség 5V, 9V vagy 12V is lehet, amivel az indukciós, vezeték nélküli töltést 5W, 7.5W, 10W vagy akár 15W teljesítménnyel is elérhetjük. Amint betesszük a mobiltelefont a tartóba, elindul a töltés. A Qi töltésmechanizmusnak köszönhetően Apple és Android mobiltelefonokat egyaránt tölthetünk vele és nem kell folyamatosan a telefonhoz csatlakoztatható vezetékkel bajlódnunk. Nem csak függőleges, hanem akár vízszintes helyzetben is tartható benne a mobil, ha úgy szeretjük használni a navigációs alkalmazásunkat vagy, ha az anyósülésen épp a mobiltelefonról szeretnének filmet nézni.

Még a műszerfalon is megtapad a BlitzWolf autós telefontartója

BlitzWolf® BW-CW5 autós töltő_-10

Ha beindítjuk az autót, a karok automatikusan kinyílnak. Itt fedeztem fel egy apró hibát, ha ilyenkor teszem bele a telefont a tartóba, akkor rázár, viszont, ha a kulcsot elfordítom és a motort is beindítom, a kar egy rövid áramszünetet kapva kinyílik és így kieshet belőle a telefon az újabb áramfelvételt követő nyitás miatt. A megoldás nálam az volt, hogy akkor kell berakni a telefont a tartóba, ha már jár a motor, erre az apróságra oda kell figyelni. Viszont az autó leállításakor nem nyílik ki magától, hanem tovább tartja azt. Az oldalsó gombbal engedhetjük ki a motorikusan mozgó karokat és próbák alatt kiderül, hogy marad benne annyi energia is, hogy pár nappal később is ki és becsukhatjuk a karokat, akkor is, ha nem kap közben áramot.

A teszt során az is kiderült, hogy a nem teljesen sima felületű műszerfalon is képes megtartani a telefont (erre jó a kissé ragasztós felülete). A kar hossza állítható, így közelebb húzhatjuk magunkhoz a telefont is, ha például a szélvédőre felhelyezve távol lenne tőlünk.

 

Vélemény

A BlitzWolf® BW-CW5 15W Qi töltős autós telefon tartója összeszerelés szempontjából jó lett. Nem csörög, nem zörög, minden a helyén van. A szenzor gyorsan érzékel és pozícionálja be a karokat a telefon tartásához. A belső felület gumírozott, hogy még véletlenül se sérüljön meg a mobiltelefonunk. A tapadókorongos megoldás nagyon erős, amit kiegészít a ragasztó felület. Így nem csak a szélvédőre, hanem a műszerfalra is felhelyezhetjük.

Az európai (Cseh-CZ) raktárba kedvezményünk is van, ahonnan áfa és vámmentesen rendelhető meg a BlitzWolf legújabb autós telefontartója és töltője.

A BlitzWolf® BW-CW5 15W Qi autós telefontartót itt találod meg

Kupon: BG49ba37

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás