Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Vezeték nélküli keréknyomás mérő, UV sterilizáló, elosztó és sok minden más is.

Napelemes keréknyomás mérő

Már nálunk is járt hasonló kiegészítő. Csak fel kell helyezzük az autó kerekeinek szelepeire a szenzorokat, amely vezeték nélküli kapcsolaton csatlakozik a kijelzővel szerelt központi részhez, amit az autó belsejében bárhol elhelyezhetünk.

Ennek köszönhetően folyamatosan értesítést kapunk a kerekek nyomásáról és a benne található levegő hőmérsékletéről is. A központi rész beépített napelemének köszönhetően a nap energiáját használna segít a működésben, de e microUSB porttal feltölthetjük az akkumulátorát is. Hiszen ha az autónk a szabadban áll, akkor a napelemek segítségével állandóan tölti az akkumulátorát, így szinte sosem merül le.

A külső szenzorok, amik lehetnek szelepre és szelepbe tekerhető modellek, elemről működnek. A keréknyomás mérő 26.99$-ba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

A keréknyomásmérőt itt találod meg

Kupon:BG00811d

_______________________________________________________

BlitzWolf® BW-PC2 8 aljzattal és 4 USB porttal

A fehér színű BW-PC2 legnagyobb előnye azon kívül, hogy nyolc aljzattal rendelkezik, hogy USB-A és USB-C pontot is találunk rajta, amiről közvetlenül az elosztóról tölthető fel a mobiltelefon, táblagép vagy bármilyen más eszköz.

Kedvezmény kóddal, EU raktárból lévő ingyenes szállítással sokkal olcsóbb! A 2 méteres vezetékkel ellátott hosszabbító leadható maximális teljesítménye 2500W. Billenő kapcsolóval látták el és a nyolc európai szabványú aljzat mellett három USB-A és egy USB-C porttal is rendelkezik.

A 2 méteres vezetékkel szerelt elosztó USB-A portján maximum 18, USB-C portján keresztül maximum 20 wattot képes leadni. A BlitzWolf tűzálló borítással látta el, ezen kívül pedig rövidzárlat, túltöltés és túláram elleni védelemmel is rendelkezik. A több aljzattal és USB portokkal rendelkező BlitzWolf® BW-PC2

BlitzWolf® BW-PC2 8 aljzattal

🔹Kupon : BGHU1772

_______________________________________________________

V50 dash cam hátsó kiegészítő kamerával

A V50 Dash Cam Pro nevű elülső kamerája 4K felbontásra képes, külsőre megszólalásig hasonlít a 70mai kamerákra, de ez nem az a modell. Az IPS kijelző mére 2 colos 240×320 pixeles felbontással.

A kamera felbontása széles, 170 fokos látószöggel rendelkezik. Extraként másodlagos kamerával is megvásárolhatjuk, ami az autó mögött történt pillanatokat is képes rögzíteni. Ha ezt a csomagot választjuk, akkor egy szintén 170 fokos látószöggel rendelkező 2K-s kamerát is kapunk hozzá.

Kapunk HDR módot is, megmaradt a loop recording funkció, azaz ha betelne a memóriakártya, a régi felvételeket automatikusan felülírja. Parkolóőr funkcióval is ellátták, ilyenkor amint a G-szenzorával mozgást érzékel, egy rövid felvételt készít.

Felvételeinket microSD memóriakártyára rögzíthetjük, amelyből akár 128GB kapacitással rendelkező típust is képes kezelni. A V50 Dash Cam a kiegészítő kamerával 86$-ba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

Az autós kamerát itt találod meg

Kupon:BG4f2e28

_______________________________________________________

Lenovo P70 ANC fülhallgató

A Lenovo LP70 beépített, környezeti hangokra figyelő mikrofonjaival alkalmas az aktív zajszűrésre, hogy semmi se zavarjon minket zenehallgatás közben. A 13 milliméteres driverekkel szerelt fülhallgató erőssége az ANC, azaz az aktív zajszűrés. Ennek köszönhetően képes kioltani a 30dB hangerősség alatti zajokat, a külső hangok ellenkező amplitúdójú frekvenciájának generálásával. Ennek köszönhetően a mellettünk beszélgető emberek hangját, az autók zaját, a TV hangját is képes csökkenteni, hogy kevesebb külső inger jusson a fülünkbe a funkció által.

A zajszűrés mellett kapott egy low delay módot is, amivel a vezeték nélküli technológia okozta késleltetés még kevesebbre csökkenthető. Az IPX5 védelmének köszönhetően pedig az sem okoz neki gondot, ha elkapna minket egy eső.

Ez a modell is érintésérzékeny vezérlést kapott, amivel nem csak elindíthatjuk vagy megállíthatjuk az épp hallgatott zeneszámot, de léptethetünk is a lejátszási listánkon és felvehetjük vagy letehetjük a hívásainkat is. Ezen kívül aktiválhatjuk az ANC (aktív zajszűrést), illetve a low delay módot is.

A Type-C porton tölthető tok 300mAh kapacitással rendelkezik, amibe beletéve a fülhallgatókat, feltölthetjük vele az akkumulátorokat. A gyártói adatok szerint az LP70 egy feltöltéssel 6 órán át használható, de az aktív zajszűréssel ez az idő is csak 5 órára csökken le, ahogyan az alacsony késleltetési módban is.

A Lenovo LP70 zajszűrős modell csak 46$-ba kerül

Kupon:BG4e4b81

_______________________________________________________

Xiaomi Redmi 27 colos monitor

A Xiaomi Redmi monitor 27 colos mérettel rendelkezik. IPS panelt használ, így a betekintési szögek is megfelelőek, szám szerint 178 fokosak. A 16:9 képaránnyal rendelkező monitor a belépőszintet képviseli, így FullHD, azaz 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik.

Az alacsony kék fény kibocsátású és 60Hz-es kijelzővel rendelkező monitor oldalsó kávái vékonyra lettek szabva, így akár több monitort is egymás mellé tehetünk. Hátul nem csak egy HDMI csatlakozót, hanem fülhallgató csatlakozót és egy VGA portot is kapunk, így régebbi laptopunkat, számítógépünket is ráköthetjük.

A Xiaomi Monitor Redmi a Banggood európai (Spanyol – ES) raktárából áfa és vámmentesen vásárolható meg.

A Xiaomi Monitor Redmi monitort itt találod meg

_______________________________________________________

BlitzWolf BW-FUN5 multifunkciós UV sterilizáló

BlitzWolf BW-FUN5 1

A BlitzWolf BW-FUN5 egy UV fertőtlenítő, amelybe a legfontosabb mindennapi használati tárgyainkat helyezhetjük, hogy az UV fénynek köszönhetően csírátlanítsa azokat. Legyen az mobiltelefon, kulcs, aprópénz, óra, ékszer vagy akár a jelen helyzetben akár, az üzletekben és tömegközlekedési eszközökön használt maszk is.

BlitzWolf BW-FUN5 1

Az ovális forma elején két gombot találunk, az egyik a be/ki kapcsolásra szolgál, a másik pedig a sterilizálóban található kisméretű párologtatót hozza működésbe, amely által, ha illóolajat csepegtetünk rá, akkor a sterilizálás mellett illatosítja is a bele helyezett eszközt. Ez pedig akkor jöhet jól, ha például maszkot szeretnénk vele fertőtleníteni, így nem csak megvilágítja az UV fénnyel, de illatosíthatjuk is azt.

BlitzWolf BW-FUN5 multifunkciós UV sterilizáló a kóddal 42 helyett csak 16$

🔹Kupon : BGXPZX1

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás