Xiaomi Mijia 24 in 1 szett alkalmas a kisebb otthoni, javítási munkák elvégzéséhez, szemüvegek, rádió, telefon, laptop vagy táblagép szereléshez.

Teszt tárgyként bemutatni egy csavarhúzó szettet nem egyszerű feladat, hiszen a tulajdonsága igencsak behatárolja a funkcióját. A Xiaomi emellett egy remek kivitelű és anyaghasználatot alkalmazó csavarhúzó szettet rakott össze.

BlitzWolf® BW-PC2_-3

A tokja fém borítást kapott, a rugós mechanizmusnak köszönhetően be kell nyomnunk a tálcát, hogy a zár feloldjon és kicsúsztathassuk a belső részt. Ennek köszönhetően bezárható a fiók, hogy még véletlenül se hagyjuk el az eszközöket.

BlitzWolf® BW-PC2_-4

BlitzWolf® BW-PC2_-6

A négy szintre osztott és szintenként 6 bitet tartalmazó, azaz összesen 24 fejjel számolható tartó tálca műanyagból van. Azonban a fejek alatt mágnesek tartják helyükön őket, hogy ne potyogjanak ki a dobozból. Torx, Philips, lapos stb. tehát számos méretű és fajta fejet kapunk:

  • – PH000 / PH00 / PH0 / PH1 / PH2,
  • – SL1.5 / SL2.0 / SL3.0 / SL4.0,
  • – P2 / P5,
  • – T2 / T3 / T4,
  • – TR5 / TR6 / TR8 / TR10 / TR15,
  • – H1.5 / H2.0,
  • – U2.6,
  • – Y3,
  • – TRI2.3

BlitzWolf® BW-PC2_-8

A csavarhúzó szár elég masszívan ragaszkodik a számára kialakított helyen, kissé nehézkes is a kivétele. A fejeket belepottyantva szintén mágnes tartja a helyén a fém csavarhúzó szárban. Fogása jó, a laposra csiszolt oldalak megfelelő fogást biztosítanak és a csavarozást a forgó vég is segíti, ami a tenyerünkben megtámasztva fixen ülhet az ujjunkkal csavaró mozdulat során.

BlitzWolf® BW-PC2_-5

BlitzWolf® BW-PC2_-7

Talán egy hátrányát tudnám megemlíteni, ami nem a termék hiányossága, hanem a munkafolyamat típusából adódik. Nehezen kitekerhető csavarok esetében kicsi ez a szárvastagság, hogy nagyobb erőt tudjunk kifejteni. De ez nem is a falba csavarozásra használható, egyszerűbb otthoni szerelési feladatokra ideális választás a Xiaomi szettje. Európai raktárban is szokott lenni, azonban most csak a CN raktárból vásárolható meg, ahonnan az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Xiaomi Mijia 24 in 1 csavarhúzó szett

Kupon: BGGines

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás