A Xiaomi 64 gigabájt kapacitású pendrive nagy siker volt. Most pedig itt van a folytatás, ami 64 és 128GB-os tárhellyel választható. Különlegessége pedig, hogy USB-A és USB-C csatlakozóval is ellátták.

Megmaradt az ezüst színű alumínium ház, amelynek elülső részén az USB-A csatlakozó található, hátul a könnyű hordozhatósághoz való, felakasztható rész. A pendrive-ot félbe hajtva bújuk elő az USB-C csatlakozó, amivel így könnyedén használható bárminemű átalakító nélkül táblagéppel, okostelefonnal vagy akár az újabb Apple laptopokkal is.

A 40.2 x 12.2 x 4.6 milliméter méretű meghajtó csak 6.2 grammot nyom. USB 3.2 GEN1 szabványú, amivel az elérhető legnagyobb olvasási sebesség 150mb/s lehet. A 64GB-os modell a kedvezmény kóddal 26$-ba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

Xiaomi 2-in1 pendrive

🔹Kupon : BG85e682

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás