A Xiaomi olcsóbb termékeit összezsúfoló Redmi széria új gyermeke a mindenféleképpen említést érdemlő Xiaomi Redmi Smart Band Pro, ami a modern érának megfelelően már AMOLED kijelzővel rendelkezik és a társakhoz képest nagyobb megjelenítőt kapott.

Xiaomi Redmi Smart Band Pro

A Xiaomi Redmi Smart Band Pro, a Mi Band okoskarkötőkkel ellentétben nem egy oldalain lekerekített kisméretű előlapot, hanem egy igazán maszkulin, erőt sugalló, az aktivitásmérőkhöz képest furcsa módon 1,47 colos kijelzőt. Az AMOLED panel sajátossága a mély feketék és a kontrasztos színek, amik 368×194 pixelen jelennek meg és természetesen van always on mód is.

A szilikon szíj fogja közre a műanyag házat, aminek hátulján a mágneses töltőcsatlakozó és az optikai szenzor található, ami még véroxigénszint mérésre is képes.

A 14 napos használatot ígérő Redmi Smart Band Pro 110-nél is több sportmóddal rendelkezik. Természetesen felvértezték alvásfigyeléssel, lépésszámlálóval, kijelzi a bejövő hívásainkat, üzeneteinket és akár fürödhetünk, zuhanyozhatunk is benne.

Ez a modell már Global Version változat, így beállítható az angol nyelvű felület is. A Xiaomi Redmi Smart Band Pro okoskarkötőhöz sikerült kedvezményt is szereznünk, így a kóddal 44$-ba kerül. Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

Xiaomi Redmi Smart Band Pro

🔹Kupon : BGHU1776

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás