A BlitzWolf® BW-PC2 kétségkívül az egyik legjobb választás akkor is ha otthon vagy akár az irodába szánnánk az elosztót. A nyolc hálózati aljzata mellet négy darab USB porttal is felszerelték, hogy külön adapterek nélkül tölthessük fel róla a gyakran használt eszközeinket.

Elődje a BlitzWolf® BW-PC1, ami kisebb, hevesebb csatlakozóval rendelkezik, de ugyanúgy megtaláljuk rajta az USB portokat is. Ennek a terméknek a tesztjét is elolvashatod.

BlitzWolf® BW-PC2_

A BlitzWolf® BW-PC2 esetében sem tartalmazott kiegészítőket az a doboz, amiben a 2 méteres flexibilis kábellel rendelkező elosztó érkezett meg. A kis kocka formájú előd 1.5 méteres kábele rövid volt, használhatóság szempontjából jobb ez a hosszabb változat.

BlitzWolf® BW-PC2_-4

A téglalap formájú fehér színű elosztó 25x11x4 centiméteres méretekkel rendelkezik, hogy egyszerre 8 eszközt is csatlakoztathassunk hozzá, amik maximálisan 2500 wattot vehetnek fel az elosztóból. Akár a földre helyezve, de a hátulján található felfogatásnak köszönhetően a falra is felhelyezhető.

A BW-PC2 nem csak elosztóként funkcionál, hanem USB-s töltőként is. Ez nem csak azért jó hír, mert nem kell külön töltőadaptereket használnunk, hanem ennek köszönhetően nem veszítjük el a hálózati aljzatokat, hiszen azok megmaradhatnak a monitor, laptop tápellátására.

BlitzWolf® BW-PC2_-6

Töltéshez három USB-A aljzatot kapunk és gondoltak a modern kor készülékeire is, így USB-C porttal is felvértezték, amivel maximum 20W (5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A bár ez így is 18W) teljesítményt tudunk kivenni. Az USB-A port maximum 18W-ra (szintén 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A) képes, de a négy portot használva csökken a kivehető energia, így ez ebben az esetben 15.5W-ra redukálódik, ahogyan az a BW-PC1 esetében is.

A BlitzWolf most is odafigyelt az eszközvédelemre, így a BlitzWolf® BW-PC2 is el lett látva túltöltés, rövidzárlat és magas hőmérséklet elleni védelemmel is. Borítása pedig tűzálló anyagból készült. Arra is lehetőség van, hogy egy gombnyomásra áramtalaníthassuk a rákötött kütyüinket, amiről egy kék színű apró LED is tájékoztat bennünket, ha az eszköz bekapcsolt állapotban van.

BlitzWolf® BW-PC2_-5

A BlitzWolf® BW-PC2 előnye a számtalan hálózati aljzat, azzal kiegészítve, hogy rengeteg USB-s eszközt tölthetünk fel róla, külön adapter használata nélkül.

BlitzWolf® BW-PC2 elosztó

Kupon:BGHU1772

BlitzWolf® BW-PC1

Kupon:BGfadba4

BlitzWolf BW-PC3 elosztó

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás