A Teclast F6 Air a 11.6 colos Teclast F5 laptop utódja, nagyobb érintésérzékeny kijelzővel, amin nem csak a munka könnyebb, de a tartalomfogyasztás is kellemesebbé válik a teljesen hátra hajtható megjelenítőnek köszönhetően.

Teclast F6 Air 6

Az alumínium borítású laptop 13.3 hüvelykes kijelzőjével 32.21 x 21.93 x 2.09 centiméteres méretekkel és 1.25 kilogrammos súllyal rendelkezik.

Teclast F6 Air 3

A 13.3 colos kijelző egy FullHD felbontású, azaz 1920 x 1080 pixel megjelenítésére alkalmas IPS panel. A gép lelke egy Intel Gemini Lake N4100-as processzor. A hűtést nem igénylő CPU négy magos, alap órajele 1,1GHz, de turbó módban 2,4GHz-ig skálázódhat. Ennél a processzornál nincs szükség ventilátorra, így igazán vékonyra szabhatták a gép házát. A grafikus feladatokért az Intel UHD 600 felel.

Teclast F6 Air 5

Memóriából 8GB, míg belső tárhelyből 256 gigabájtnyi SSD-t kapunk, ami nagyon jó hír. Így a Teclast F5 modellhez képes a belső hardverelemek azonosak, csak a kijelző méret változott.

Teclast F6 Air 2

Csatlakozó fronton kapunk USB-C portot, ami teljes értékű csatlakozóként videó kimenetként is használható. Van külön fülhallgató csatlakozó, két darab USB3.0 port, és Micro SD kártyaolvasó is! Ahogyan az lenni szokott a gép angol billentyűzetkiosztással rendelkezik, így érdemes hozzá beszerezni egy magyar matricát. A gép kezeli a 2.4 és 5GHz-es wifi hálózatokat is és Bluetooth 4.2 kapcsolattal is ellátták.

Teclast F6 Air 1

Teclast F6 Air

Az előrendelői akcióban az első 50 vásárló 299$-ért szerezheti be, azaz körülbelül 100 ezer forintba kerül a kis gép. Az EU Priority Line szállítással pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A Teclast F6 laptopot itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás