A lakásunk új kiegészítője lehet a DIGOO DG-CF516 okos mérleg, ami a testsúly mérés mellett számos egészségügyi adatunkat is megjeleníti.

A hófehér kivitelben kapható, kikapcsolt állapotban rejtett, LED kijelzővel ellátott okos mérleg egy erős üveg felületet kapott. A telefonos alkalmazás segítségével 15 különböző adatról kaphatunk tájékoztatást, többek között testzsírszázalékról, BMI testtömeg-indexről, testünk izom és zsír mennyiségéről is, folyadékmennyiségről stb.

A Bluetooth kapcsolaton keresztül Android és iOS rendszerű mobiltelefonunkra küldi át a mért adatmennyiséget. A 28x28x2.5 centiméter méretű mérleg 0.1-180 kilogramm között képes mérni. Működéséhez 3 darab AAA méretű elemre lesz szükségünk.

A DIGOO DG-CF516 okos mérleg a Banggood európai (CZ) raktárából áfa és vámmentesen rendelhető meg, a kedvezmény kóddal az eredeti 26.99$-os ár helyett 18.99$-ért, azaz körülbelül 6.300 forintért vásárolhatjuk meg, ingyenes szállítás mellett.

Az okos mérleget itt találod meg

🔹Kupon : BGHU1759

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás