Talán most először találkoztunk olyannal, hogy a gyártó játékosoknak szánt laptopja, a Xiaomi Redmi G 2021 európai raktárból legyen megvásárolható. Ennek köszönhetően a kedvezmény kóddal árcsökkentett gép áfa és vámmentesen rendelhető és pár nap alatt megérkezhet hozzátok.

Olyan dolgok kaptak helyet a Xiaomi gamer laptopban, mint a 16GB DDR4 memória, 512GB-os SSD, GeForce RTX 3050, 11. generációs Intel i5-ös CPU, 16.1 colos kijelző és a 180 wattos gyorstöltési opció.

A játékokban való elegendő fps számhoz a Xiaomi az NVIDIA GeForce RTX3050 mellett tette le a voksát. A 11. generációs Intel i5-11260H processzor alap órajele 2.6GHz, de ez akár 4.4GHz-ig is emelkedhet. Memória fronton DDR4 modulokat kapunk, amik 3200MHz-en járnak és 16GB-os kapacitással rendelkeznek. Tárhelyből 512GB áll rendelkezésünkre, ami egy gyors SSD meghajtó.

Az alumínium ház sötétszürke fedele alatt 16.1 colos FullHD felbontású kijelzőt találunk, ami 144Hz-es képfrissítésre képes és alacsony kékfény kibocsájtással rendelkezik. A Xiaomi mérnökei olyan billentyűzet gyorskombinációkkal is ellátták a laptopot, amivel egy pillanat alatt válthatunk 60 és 144Hz között, de a teljesítményt is ilyen gyorsan beállíthatjuk, attól függetlenül, hogy játékra, irodai munkára vagy kiegyensúlyozott módban használnánk.

A Xiaomi-tól megszokott módon, a billentyűzet angol gombkiosztású, lenyomáskor 1.5 milliméteres úton járnak a 3mm magas gombok, amik ollós mechanikát használnak és háttérvilágítása 3 lépésben állítható.

Csatlakozó fronton gigabites LAN, mini DP 1.4 kimenet, HDMI 2.0, töltőcsatlakozó, USB 2.0, jack csatlakozó, USB 3.2 Gen2 portok és Thunderbolt 4 PD csatlakozó 100 wattos töltéshez. A mellékelt DC csatlakozós töltője pedig 180 wattal tudja ellátni a laptopot.

A Xiaomi Redmi G 2021 gamer laptop szerencsére európai raktárból vásárolható meg, így áfa és vámmentesen, rövid szállítási idővel rendelheted meg, amihez kedvezmény kódunk is van

🔹Kupon : BG951bf2

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás