A Proscenic A9 a feltörekvő gyártó nagyméretű légtisztítója, ami könnyedén felveszi a versenyt a Xiaomi termékeivel.

A Proscenic A9 légtisztítót mi is kipróbáltuk már

Az A9 felveszi a versenyt a nagyokkal, ami a levegőben található allergén anyagok 99.97%-át is képes kiszűrni és maximális teljesítményen akár egy 90 négyzetméter alapterületű helyiségben is használható.

A 100 mikron méretű részecskéket, azaz az egy tized milliméter nagyságú apró szennyeződések már könnyedén szállnak a levegőben, így be tudjuk lélegezni őket, de ezek még túl nagyon ahhoz, hogy komolyabb gondot okozzanak. Megtapadnak az orrüregben, a nyálkahártyákon, és ha kifújjuk az orrunkat, akkor főként ezeket az apró oda nem illő szennyeződéseket távolítjuk el. A baj akkor kezdődik, ha nem 100 mikronos szemcsékről beszélünk, hanem 10 vagy 2.5 mikron méretű részecskékről. A 4 mikron alatti méretűek már bejutnak a tüdőnkbe is, a 2.5 mikron méretűek viszont nem csak, hogy bejutnak, de nehezen is ürülnek ki onnan.

A telefonos alkalmazással távolról is vezérelhető, hogy akár a hazafelé vezető úton is bekapcsolhatjuk a légtisztítót. A Proscenic A9 légtisztítóhoz kedvezmény kódunk van és az áfa/vámmentes Európai (CZ) raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Proscenic A9

Kupon:BG3b7526

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

2 hozzászólás

Hozzászólás