A Proscenic T22 forró levegős sütője most sokkal olcsóbb, az európai raktáras áfa/vámmentes készletről pedig pár munkanap alatt meg is érkezhet.

Az európai raktárból áfa és vámmentesen megvásárolható termék a Proscenic konyhai kiegészítőkre fókuszáló terméke a kedvezmény kóddal sokkal kevesebbe kerül. A 93$-os termék 5 literes kapacitással rendelkezik, hogy akár több embernek is egyszerre készíthessük el az ételeket.

Süld krumpli, grillcsirke, hal, marha, sertéshús vagy zöldségek, ezeket mind-mind elkészíthetjük a Proscenic sütőjében. Az olajmentes használathoz forró levegőt használ, amit a ventilátorának segítségével 360 fokban képes forgatni az étel körül, hogy minden oldalról megfelelő hőt kapjon a sütéshez.

Az érintésérzékeny panelnek köszönhetően beállítható a kívánt hőfok és sütési idő, de a WiFi kapcsolatnak hála akár a mobiltelefonról is elindíthatjuk a sütést. Az európai szabványú aljzatnak hála idehaza is használhatjuk és az EU raktárnak köszönhetően (CZ=Cseh) áfa/vámmentesen rendelhető meg. Ha kíváncsi vagy mit is tud egy olajmentes sütő, olvasd el korábbi tesztünket.

A Proscenic T22 sütőt itt találod meg

Kupon:BGPRT22IT

5.5 literes Proscenic T21

Kupon:BG4f02e6  

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

2 hozzászólás

  1. Sziasztok!
    Kicsit off.
    Miért nem lehet regisztrálni a proscenic appban? A hozzászólások szerint, kb fél éve nem megy a regisztráció… Valaki tud valamit esetleg?
    Köszi!

Hozzászólás